Актрисата разказа в „На кафе” какво да очакват зрителите от нейната героиня Мая

Тази вечер в 22:30 ч. криминалната драма „Братя” се завръща в ефира на NOVA със своя втори сезон. Стела Ганчева, която зрителите опознаха и обикнаха в образа на Мая Донкова, повдигна завесата около своята героиня и предстоящите епизоди часове преди началото на сериала.

„Втори сезон на „Братя” ще съдържа както очакваните драматични и криминални сюжети, така и голяма доза мистерия – всичко, което ще се случи с героите ще бъде като пъзел, който зрителите ще трябва сами да подредят, докато гледат. Много ще е интересно”, разкрива актрисата.

Владимир Михайлов: Вторият сезон на „Братя“ прилича на мистериозен пъзел

Прошката, изкуплението и вторият шанс ще са на дневен ред за героите. Много от персонажите се оказаха на дъното на финала на първи сезон и предстои да стане ясно дали ще успеят да изплуват.

За своята героиня актрисата казва, че за Мая предстои промяна. „Тоталното разбиване на живота и семейството й ще накара Мая да започне да се справя сама. За мен самата, очаквайки сценария за началото на втория сезон, беше изключително любопитно какво са решили сценаристите. Мисля, че много интересно са завързали моята сюжетна линия”, казва с усмивка Стела.

Искра Донова: Във втори сезон на „Братя” Ива ще се бори за семейството си

Склонна ли е актрисата да дава втори шанс, получавала ли е тя самата такъв и къде можете да я гледате на театрална сцена – вижте във видеото от „На кафе”. А довечера в 22:30 ч. не пропускайте старта на втори сезон на „Братя” по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на сериала.