Хитовата медицинска драма започва тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Часове преди първи епизод на „Откраднат живот: Финалът“ актьорът Васил Бинев сподели в интервю за „На кафе“ за емоциите и предизвикателството да изиграеш един от главните и емблематични герои в хитовата поредица – този на безскрупулния бизнесмен Иво Фотев.

„Откраднат живот“ – една история в 20 000 сценарни страници

„Беше изключително преживяване за мен да се срещна с този персонаж. Живеех с него приблизително две години и половина. Много неща научих – някои добри, други се питах как да проумея и оправдая. Но в крайна сметка мога да кажа, че постигнахме някакво съгласие“, с усмивка разказва той.

„Изключително интересен образ е Иво Фотев. Не обича да губи, като при него това е превърнато в лична философия и начин на живот. Готов е на всичко, за да постигне целите си, дори да премине през живота на хората.“

Моню Монев: За доц. Мазов предстоят много динамични обрати в „Откраднат живот: Финалът”

В пълен контраст с образа си, актьорът казва за себе си, че е либерален и склонен да приема загубите в живота. „Аз съм по-благосклонен, мога да отстъпя една-две крачки назад и тогава да взема решение какво да правя. Но признавам, той ме срещна с една по-различна форма на свободата, а именно свободата да живееш в състояние на безнаказаност“, казва Бинев.

Не пропускайте „Откраднат живот: Финалът“ от тази вечер в 20.00 ч. по NOVA. Повече за Васил Бинев и емоциите около проекта разберете от самия него в интервюто му за предаването „На кафе“.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY