Тринадесетото издание на фестивала ще се проведе между 9 и 24 октомври в Пловдив

Поради сложната епидемиологична обстановка в света, обявяването на поредния локдаун в страната и продължаващите ограничения за достъп до театрите, планираното за май месец издание на международния фестивал ONE DANCE WEEK ще се проведе между 9 и 24 октомври 2021 в Дом на културата “Борис Христов”.

Всички закупени билети важат автоматично за новите дати на спектаклите, без необходимост от презаверка. Повече информация за вече закупени билети може да откриете в сайта на ONE DANCE WEEK.

Продажбата на билети за спектаклите ГРАЦИИ и ИТМАРАГ ще бъде възобновена на 22 март онлайн в мрежата на EpayGo, както и на касите на Easypay в цялата страна. Информация за билетите за останалите спектакли от програмата очаквайте скоро.

Програма:

С новите си спектакли в Пловдив гостуват гръцкият хореограф Димитрис Папайоану, компанията на френския мултидисциплинарен артист Оливие Дюбоа и звездата на италианската танцова сцена Силвия Грибауди. Като част от тематичния ФОКУС ГЪРЦИЯ ще видим едни от най-интересните представители на новото поколение гръцки хореографи - ученикът на Папайоану - Христос Пападопулос, Катерина Андреу и Александрос Вардаксоглу / Дафин Антониаду.

Допълнителна информация за програмата следете в сайта на ONE DANCE WEEK.