Кризисен момент изправя един срещу друг лекарите в „Св. Анастасия“

Тази седмица приятели и колеги ще се изправят един срещу друг, подлагайки на изпитание своите професионализъм и лоялност. Доктор Тасев и доктор Чилингирова ще подадат молбите си за напускане, търсейки ново по-добро бъдеще извън „Св. Анастасия“. Изненадващата новина ще предизвика суматоха и различни въпроси сред лекарите, които ще се опитат да разколебаят младата двойка. Дали Нора и Борис ще останат или ще напуснат завинаги болницата – зрителите ще разберат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Финалът“ по NOVA. 

Д-р Романова изправена пред съдбовен избор в „Откраднат живот: Финалът“

Сянката от миналото ще надвисне отново над доктор Кръстева, която ще бъде заподозряна и обвинена в липса на професионално отношение. В центъра на драматичната ситуция ще се озоват доцент Мазов и неговият син, чието състояние ще се превърне в истински медицински казус за Спешното отделение. Кризата ще изправи един срещу друг дългогодишни колеги, които ще трябва да изберат дали да обединят своите усилия или да стигнат до крайности. 

В опит да помогне Мирослава ще се обърне към Фотев за услуга, която ще изисква сериозни ходове от страна на задкулисния бизнесмен. Малко по-късно в засада ще се попадне Васко, който за пореден път ще бъде жертва на най-големия враг на болницата. Получавайки поредни заплахи и ултиматум от Фотев, той ще трябва да избере между истината и любовта към Магда и саботирането в „Св. Анастасия“. 

Интересен медицински случай изправя на тръни лекарите в „Св. Анастасия“

Доктор Огнянова ще получи специална изненада, която ще й напомни колко значимо е семейството й с доктор Ковачев, а Романова ще потърси изход и разрешение на сложните отношения с Методиев. 

Ще успеят ли лекарите да окажат помощ в критичен момент за доцент Мазов и неговия син? Колко струва уважението към професията и кога опитът може да бъде поставен под съмнение? – ще научите тази седмица от 20:00 ч. по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY