Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

В миналия епичен епизод на „Един за друг“ голяма част от двойките успяха да изразят любовта си умело с пушка в ръка. Първи във временното класиране са Зорница и Валентин, който още в началото се прояви като истински жертвоготовен съпруг. Тина и преобразилия се в Станимир Стейтъм показаха бърза и точна игра. Даниел и Денислава и Момчил и Яница обаче не удържаха фронта и загубиха своя залог. На дъното на класацията са доскорошните първенци Полина и Мохамед.

Мъжете стават екшън герои в новия епизод на „Един за друг“

Тази вечер дамите ще бъдат изправени пред едно от най-трудните предизвикателства – да надвият собственото си его. Заедно със своите свекърви те ще трябва да съгласуват и отговорят единодушно на серия въпроси, свързани с мъжа на живота им и отношението им към тях – например кой го дразни повече или обратното коя има по-благ характер. Задачата на мъжката половина е да познае коя от двете е отговорила на зададения въпрос. За успех в тази игра са им нужни минимум 4 верни попадения.

Зорница и Валентин продължават участието си в „Един за друг“

Предстои извънредно емоционален и забавен епизод. Ще постигнат ли свекърви и снахи консенсус помежду си, какви ще са залозите и коя ще е първата номинирана двойка за тази седмица?

Гледайте в „Един за друг“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.