Не пропускайте комедийния сериал в петък, от 21:00 ч., по NOVA

Забавни и много емоционални събития предстоят за любимите герои от “All Inclusive” в новия епизод на семейната комедия тази вечер по NOVA. Ден преди дългоочакваната сватба на Евдокия (Нели Монеджикова) и Чефо (Любомир Бъчваров), приятелите им организират моминско и ергенско парти. Явор (Юлиян Малинов) изненадва булката със страхотен купон, към който с радост се присъединяват Марияна (Елена Атанасова) и Елена (София Маринкова). Мъжкият отбор никак не отстъпва и устройва буйна вечер за Чефо, отбелязвайки последния му ден като ерген. Настроението и на двете паралелни партита е повече от добро, а младоженците се забавляват от сърце с веселите си компании. Една провокация обаче ще преобърне действието, отключвайки неочаквана изненада.

Явор от „All Inclusive” – ски учителят, който не умее да кара ски

Изненада подготвя и Парушев (Петър Калчев), който има страхотна идея за Нова година. Емил (Явор Борисов) не е толкова въодушевен, но сърце не му дава да унищожи ентусиазма на приятеля си. Какво е намислил Парушев, има ли хрумването му нещо общо с Калина (Рада Кайрякова) и как плановете на Емил ще се променят само с един неочаквано съобщение от чужбина?

Опасна ревност избухва между Марияна и Христо в “All Inclusive“

Денис (Симеон Ангелов) и Стефани (Дебора Жечева) се заемат с нова и много отговорна задача. Разбрали за разрива в отношенията между Надя (Йоанна Начева) и Мартин (Алекс Иванов), двете хлапета измислят таен план, как да ги сдобрят. С помощта на малко детска хитрост, те се опитват да спасят връзката им, но дали ще успеят, предстои зрителите да разберат тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Гледайте третия сезон на щурото семейно приключение „All Inclusive“ всеки петък, от 21:00 ч., по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.