Ева Тепавичарова, Венци Мицов, Велина Узунова, Краси Аврамов и Гери Дончева се изправят в кулинарно съревнование

Актрисата от малкия екран и голямата сцена Ева Тепавичарова, моделът и пиар Гергана Дончева, очарователният инфлуенсър Велина Узунова, музикантът и общественик Венци Мицов и ексцентричният певец Краси Аврамов се впускат в кулинарното приключение „Черешката на тортата“ следващата седмица по NOVA. Новата задача на кулинарния гуру за звездните участници шеф Иван Манчев ще бъде посветена на интересния продукт, в който може да бъде вложена много креативност – тиквичката.  

Кулинарни забивки с баскетболистите Деян и Калоян в „Черешката на тортата“.

В понеделник актрисата Ева Тепавичарова превзема кулинарната сцена, избирайки перфектния пейзаж в планината, за да сервира вкусното си меню и седмичния специалитет. Уверената и много талантлива домакиня ще се развихри в кухнята със старите рецепти на баба си, за да отведе гостите далеч от реалността на големия град с вкусни ястия от миналото и нетрадиционна изненада.

Венци Мицов ще впрегне всички свои таланти във вторник, когато ще представи своето разнообразно меню. Под вещия съпровод на музиканта мезетата ще станат приказни, а питиетата ще бъдат легендарни. Венци ще композира симфония от изцяло домашни продукти, като ще подходи много сериозно към задачата на шеф Манчев, за да очарова останалите участници с кулинарните си умения.

Царска почит на класическата руска кухня ще отдаде Велина Узунова в сряда. Моделът и инфлуенсър, който от 3 години живее в Москва, ще отведе компанията на кулинарно пътешествие с грандиозни блюда, приготвени с голямо старание и много любов. Тя ще предложи на участниците елегантно преживяване, което ще впечатли гостите и ще ги пренесе в Русия.  

Владислава и Галина Танчеви с първо общо кулинарно съчетание в „Черешката на тортата“

В четвъртък музикантът, свикнал да прекарва времето си на върха на световния шоубизнес Холивуд – Краси Аврамов, ще предложи повече от ексцентрично меню. В кухнята ще цари артистичен хаос, но въпреки това артистът ще сподели щедро с гостите си не само храната, но и живота си. По време на вечерята предстоят още сензационни откровения и горещи танци.

Финал на свежата седмица ще постави Гери Дончева. Домакинята-перфекционист ще потопи групата в изискана френска обстановка, придружена с много типични за кухнята деликатеси. Амбициозната Гери ще включи във вечерята любими свои ястия, а една от емблемите във френската кухня ще предизвика кулинарен културен шок у гостите.  

Кой ще спечели първото място в надпреварата следващата седмица, не пропускайте да разберете в премиерните епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.  

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.