Гледайте новите криминални загадки на чаровния следовател и висококвалифицирания полицейски екип

Горещи приключения и екшън емоции ще предложат премиерните сезони на сериалите „Магнум“ и „Специален отряд“ това лято по NOVA. От 29 юли зрителите ще могат да видят пред какви нови криминални загадки ще се изправи чаровният следовател в третия сезон на „Магнум“ – всяка седмица от вторник до четвъртък в 21.00 ч. Новите динамични случаи в “Специален отряд” могат да бъдат проследени от 30 юли. Епизодите от третия сезон на вълнуващата поредица ще се излъчват от понеделник до петък от 22.30 ч.

Утре вечер по NOVA частният детектив Томас “Магнум” и неговият талантлив партньор – бившият агент от МИ-6 Джулиет Хигинс, се завръщат, за да разкрият едни от най-заплетените случаи в Хавай. На помощ отново идват доверените бойни другари Ти Си и Рик, детектив Гордън Кацумото и Куму. Това, което борещите се с престъпността не подозират е, че разплитането на новите криминални загадки ще провокира серия от разкрития, които ще доведат до драматични обрати в отношенията помежду им.

Горещи емоции с много екшън предстоят в ефира и с премиерния трети сезон на “Специален отряд”. От 30 юли бившият морски пехотинец Даниел "Хондо" Харелсън и екипът му от специалисти – офицер Дейвид "Дийкън" Кей, треньорът на кучета Кристина "Крис" Алонсо и майсторът на волана Доминик Лука, ще се впуснат в опасна битка с организираната престъпност и бандите в гетата на Лос Анджелис. В същото време сержант Хондо ще бъде зает и с лични предизвикателства, след като става официално попечител на Дарил.

Не пропускайте новите сезони на „Магнум“ от 29 юли в 21.00 ч. и „Специален отряд“ от 30 юли в 22.30 ч. по NOVA.

 

За „Магнум“

Сред създателите на „Магнум“ са Джъстин Лин и Ерик Гугенхайм - работили по реализирането на хитови заглавия като „Бързи и яростни“, „Стар трек: Отвъд“ и „Хавай 5-0“. В ролята на колоритния Магнум е любимецът на дамите Джей Ернандес, който се радва на десетки роли в киното и телевизията след дебюта си в романтичната драма с Кирстен Дънст „Диви и красиви”.

 

За „Специален отряд“

„Специален отряд“ е сред любимите заглавия на почитателите на екшън-трилъра. Зад създаването му стоят известните имена на съвременните телевизия и кино – създателят на смразяващия сериен трилър “Щитът” Шон Райън, продуцентът на полицейската драма “Саутленд” Арън Рахсан Томас и отново Джъстин Лин. В образа на Хондо е световноизвестният актьор Шемар Мур.