Хитови български сериали, екстремен риалити формат, впечатляващи шоу програми и любими предавания очакват зрителите от септември

И тази есен NOVA вдига летвата с богат и разнообразен телевизионен сезон, който ще предложи на българската аудитория от септември. Амбициозната програма включва утвърдени български сериали, мащабен риалити формат и впечатляващи шоу продукции, а зрителите ще бъдат в звездната компания на любими актьори, водещи и популярни личности. Сред акцентите на медията в праймтайм са драматичната поредица „Пътят на честта“, криминалната драма „Братя“ и семейната комедия „All Inclusive”. С положителни емоции и много изненади ефирът ще бъде превзет от най-атрактивното риалити „Игри на волята: България“, мистериозното шоу „Маскираният певец“ и първокласно забавление в оригиналния формат „Забраненото шоу на Рачков“.

Завладяващ сюжет, нови безкомпромисни герои и непредсказуеми ситуации очакват публиката с продължението на вълнуващата история в „Пътят на честта“ от 14 септември в 20:00 ч. Към звездния каст на сериала се присъединяват Койна Русева, Орлин Павлов и Деян Донков, които ще преобърнат събитията във втория сезон на сериала, предизвиквайки буря от емоции. Криминалната драма „Братя“ ще се завърне на 6 септември от 22:30 ч. с драматичен обрат в действието, опасни каскади и заплетени разследвания на хладнокръвни престъпления. Легендата на българското кино Христо Шопов ще влезе в ролята на един от най-провокативните и смразяващи образи. Любимите фамилии Чобанови и Сиромашки от семейната комедия „All Inclusive” потеглят към слънчева Албена за своята четвърта щура ваканция в ефира на NOVA на 17 септември, точно в 20:00 ч. 

Под зоркия поглед на водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев започват оспорваните битки на смелите участници в „Игри на волята: България“ на 4 септември от 20:00 ч., а след това най-екстремното риалити приключение може да бъде проследено в понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък от 21:00 ч. Герасим Георгиев – Геро и неговият нов екранен партньор – актьорът Краси Радков – ще дадат старт на „Маскираният певец“ на 11 септември в 20:00 ч., когато новите 14 загадъчни маски ще превърнат зрителите в истински детективи за трета поредна година. „Забраненото шоу на Рачков“ ще се завърне триумфално в ефира на NOVA на 12 септември в 20:00 ч. Димитър Рачков ще бъде в компанията на Рафи Бохосян и бенда „Найс ту Митю“, както и на страхотните танцьори от „Funky Monkeys”.  

Авторското седмично предаване „На фокус с Лора Крумова“ ще направи своя дебют по NOVA на 12 септември със запазена територия за качествена журналистика всяка неделя от 16:30 до 19:00 ч. А следобедните часове през работната седмица отново са за „Пресечна точка“ – форматът, който от 6 септември ще продължи да предлага разширен коментар на важните теми от деня.

В есенната програмна схема „Карай направо“ с Диана Найденова се завръща в събота, 4 септември, а „Темата на NOVA“ отново може да бъде проследена всяка неделя от 5 септември, веднага след централната емисия на Новините на NOVA.

Любимото лайфстайл предаване на българките „На кафе“ ще бъде в ефира на медията отново от 6 септември с Гала, нови интересни рубрики и отлично настроение. През новия сезон зрителите ще бъдат в компанията още на Милица Гладнишка, Ромина Тасевска и Илиян Любомиров, които ще влязат в нова роля в предаването. Обичаната телевизионна игра с най-забавните семейства и чаровния водещ Цветомир Иванов „Семейни войни“ ще продължи да забавлява зрителите с нови епизоди от 13 септември. Новите оспорвани казуси в съдебното риалити „Съдебен спор“ могат да бъдат проследени всеки уикенд от 4 септември в 11:00 ч.

Сутрешният блок „Здравей, България“ отново се излъчва в познатото време от 6:00 до 9:30 ч. Водещите Мира Иванова и Виктор Николаев ще предложат от есента и нова рубрика на зрителите – „Новите известни“. През новия телевизионен сезон уикенд форматът „Събуди се“ с водеща Марина Цекова ще продължи да представя и анализира събитията в края на седмицата, а авторските рубрики в предаването ще разкажат още вълнуващи истории.

От 6 септември късната емисия на Новините на NOVA ще се излъчва в обичайния си час. Най-важните новини от деня ще бъдат обобщавани отново в 23:00 ч.

Не пропускайте есенния телевизионен сезон в ефира на NOVA и платформите на Нова Броудкастинг Груп!