Ивет Лалова и българските медалистки от олимпийски игри в Токио взеха участие в Димитриада Горубляне 2021

Димитриада Горубляне 2021 събра най-добрата българска спринтьорка и българските медалистки от олимпийските игри в Токио. Сцената на „Забраненото шоу на Рачков“ по изключение се превърна в спортна арена, а водещият предизвика за нови постижения Ивет Лалова и шампионките Ивет Горанова и Стойка Кръстева, златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика, сребърната медалистка от Токио 2020 – Антоанета Костадинова и носителката на бронзов медал от най-големия спортен форум - Тайбе Юсеин.

ГАЛЕРИЯ: ВТОРИ ЕПИЗОД НА "ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ"

 

 

Зрителите на NOVA станаха свидетели на изненадващата победа на Димитър Рачков в оспорвано състезание на 100 м с Ивет Лалова. Въпреки загубата в първенството на века, лекоатлетката, участвала в цели пет Олимпиади, прие поканата на Рачков за романтична вечеря. „Ще бъда на следващата Олимпиада в Париж, но не знам от коя страна – дали на пистата или извън нея. Няма да спра да се усмихвам и ще продължавам да вярвам в хубавите моменти“ – сподели тя.

Боби Захариев - Турбото: „Лудата стая“ в „Забраненото шоу на Рачков“ е сериозно предизвикателство

Ивет Горанова показа как се произнасят ключовите викове за канализиране на енергия в каратето и с лекота счупи ананас върху главата на водещия. Антоанета Костадинова застана лице в лице с Рачков в дуел  с водни пистолети. Тайбе Юсеин изпита уменията му, но не в класическата, а в канадската борба. Носейки боксови ръкавици, Димитър Рачков трябваше да отвори с тирбушон бутилка вино под критичния поглед на Стойка Кръстева, а само в „Забраненото шоу на Рачков“ зрителите видяха как златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика Ерика Зафирова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Симона Дянкова и Стефани Кирякова се надяждат с мъфини.

Хитов цирков спектакъл, много смях и неочаквани изненади белязаха завръщането на „Забраненото шоу на Рачков“

Лудата стая отново остави публиката в студиото и пред телевизионните екрани без дъх от смях. В хумористичното приключение и сложно актьорско предизвикателство се включиха Мария Сапунджиева, Милица Гладнишка и Рафи. Кой ще влезе в Лудата стая следващия път? Какво ще се случи на „Ориент Рачков Експрес“? Кой ще се качи на влака и ще бъде специален гост в предаването?  – разберете следващата неделя в „Забраненото шоу на Рачков“ от 20:00 часа по NOVA.

Снимки: NOVA/ Красена Ангелова

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков” във Vbox7.com и в NOVA PLAY.