„В „Маскираният певец“ се чувствах като във филм. Всеки лайф беше страшно вълнуващ“, сподели певицата

Лейди Би е петият участник, напуснал трети сезон на „Маскираният певец“. Тя беше скрита под закачливата маска на Малинката, но изгуби музикалният дуел срещу Самураят, въпреки страхотното изпълнение на парчето „I’m So Exited” на The Pointer Sisters. Звездният панел също демонстрира своя детективски нюх, разпознавайки безпогрешно тайнствената улика, която певицата донесе на сцената на мистериозното шоу.

Падна петата маска в „Маскираният певец“ – сезон 3 (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Първо искам да благодаря за поканата да участвам в „Маскираният певец“. Това лято ме изненадаха много приятно, когато Дони с свърза с мен и ми отправи това предложение. Защото аз много обичам музиката, а също така обичам да влизам в роли. Затова смятам, че шоуто беше супер подходящо за мен.“

ГАЛЕРИЯ: Шести епизод на "Маскираният певец" - сезон 3

„Главата на маската на Малинката беше неудобна. От вратлето надолу всичко беше перфектно. Можех да правя всякакви неща с тялото си. Комплименти за Кремена, страхотни костюми. Моята беше като каска, която се връзва отдолу“, разкрива Лейди Би.

Дара Екимова: Аз съм като маската на Порцеланът - чуплива, нежна, но несломима

„На първия лайф се разплаках. Казах си: „Боже, аз не мога да направя едно движение, а песните ми са толкова енергични!“ Самата аз съм пластична и много енергична на сцената и исках да вдъхна живот на Малинката. Помислих си, че няма да се справя. Но ми измислиха допълнителни връзки, които минаваха под мишниците ми, за да стабилизираме костюма.“

„Всеки лайф беше вълнуващ за мен, самото стъпване на тази сцена. Да работиш с екип от професионалисти и да се почувстваш като истински артист. Чувствах се като във филм“, категорична е Лейди Би.

Снимки: NOVA/ Красена Ангелова

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.