Под пищния костюм на Букетът се криеше Рени

Лицето на певицата Рени се подаде от красивия костюм на Букетът в „Маскираният певец“. Това е шестата свалена маска в най-мистериозния формат в телевизионния ефир. Тази вечер тя очарова публиката с песента на английската поп група Bananarama – Venus.


ГАЛЕРИЯ: Седми епизод на "Маскираният певец" - сезон 3
 

Звездните детективи разпознаха безпогрешно кой стои под атрактивния Букет с ангелски глас и отбелязаха единодушно попадение. Дайрето, което известната изпълнителка донесе като улика на сцената, се оказа решаваща следа, по която Панелът тръгна. Така Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев се оказаха напълно прави на финала.

„Аз съм толкова доволна и щастлива, че бях част от „Маскираният певец“. Екипът е номер едно! Кремена докосна моята душевност с този уникален костюм. Много е тежък и обемист, едва минавах към студиото, но е толкова красив, че за мен бе чест, достойнство и гордост да го нося“, развълнувано сподели Рени.

Алекс Раева: В „Маскираният певец“ основната задача на панела е да насочва зрителите

 

Две грандиозни битки грабнаха вниманието на зрителите на NOVA в седмия лайв на предаването. Прилепът влезе в двубой с Букетът, а в титанична тройна битка влязоха Гъбарко, Носорогът и Заекът. За първи път в „Маскираният певец“ феновете видяха изпълнение от вкъщи. Заекът раздвижи публиката с хита “Lambada”, но извън студиото, тъй като е под карантина.

 

Начало на шоуто даде Рицарят като специална гост-маска, който отново се завърна на сцената за едно изпълнение. Под изключително тежкия костюм се криеше актьорът Ивайло Захариев, когото зрителите на NOVA познават и като Калоян от хитовия сериал „Пътят на честта“. „Приех това предизвикателство много сериозно, защото не знаех дали ще се справя“, призна Ивайло за задачата да влезе в тайната роля на Рицарят. Експерт-детективите предположиха, че неговият костюм може да е оживен от Деян Донков, Асен Блатечки или Иван Юруков, но само AZIS даде правилен отговор и позна актьора.

 

Малко преди последната битка в предаването, имаше още едно завръщане на маска от минал сезон - този път на Звездата. Под атрактивния образ се оказа PR експертът и светски хроникьор Евгени Минчев. Панелът не успя да се справи с разгадаването на тази мистерия, затова сред заподозрените бяха актьорът Ненчо Илчев и журналистите на NOVA Николай Василковски и Румен Бахов.

Следващата седмица зрителите ще станат свидетели на изпълненията на всички останали осем маски в третия сезон на „Маскираният певец“. Кой срещу кого ще се изправи в битка? Коя ще е следващата свалена маска? – зрителите ще разберат следващата събота (30 октомври) от 20:00 ч. по NOVA.

Снимки: NOVA/ Красена Ангелова

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.