Не пропускайте новите епизоди на криминалната драма всеки делничен ден от 22:30 ч. по NOVA

Юлия продължава да пази тайната за палежа във ветеринарната клиника, но Лора прави всичко възможно, за да излезе истината наяве в следващите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA. Но дали Денис ще се вслуша в твърдението на Лора, че причината за липсата на едната обеца на украинката, е ключът към пожара, погубил брат му Борис? Какви действия ще предприеме, за да допусне или отхвърли злокобните обвинения спрямо жената, с която в момента живее и какво ще се случи със заключената в склада пленничка?

Ще повярва ли Драго на Лора в „Братя“?

Докато Денис се бори със своите демони и черната серия, която го преследва напоследък, Сандо предлага да му бъде опора и да движи бизнеса временно вместо него. Акарди опитва постепенно да поеме контрола над групировката, но Радо Андреев, дясната ръка на Топал, е неприятно изненадан от промяната. Той няма доверие на ММА-боеца още от самото начало и отказва да му се подчинява, защото смята действията му за прибързани, непремерени и дори опасни. Неприязънта между тях води до сблъсък, но кой от двамата ще се окаже победител и дали Сандо все пак ще успее да се докаже като лидер и достоен заместник на брат си?

Кървава саморазправа в „Братя“

За неприятности сякаш вече е абониран и Симеон. Групата хакери, които той нае, за да прехвърлят данни от даркнет, заличавайки собствените му следи в мрежата, започва грубо да го изнудва. Осъзнавайки затрудненото положение на момчето, компютърните специалисти решават да се възползват максимално от проблемите му и да променят условията на договорката, както си пожелаят. Докъде ще стигнат в изнудването, ще се поддаде ли Симо на този шантаж и в каква голяма опасност се намира, без дори сам да подозира?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.