Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Скромната церемония на Лора и Денис в следствения арест, където сключват брак, им носи все пак малко успокоение, че са направили нещо красиво за връзката си, като официално са слели своите души в едно, въпреки превратностите на съдбата. В този момент и двамата имат нужда от вяра, че скоро могат да излязат от ада на последните драматични събития. Денис приема за много добър знак и жеста на Радо, който въпреки личната обида от проявеното недоверие на шефа си към всички в групировката, все пак решава да изпълни своя дълг и да се яви като кум, за да не провали важната церемония. Достойната постъпка е оценена подобаващо от Топал, но сега фокусът му е изцяло върху организацията на сделката с останалото количество хероин, което той обеща пред прокурора да пласира в замяна на освобождаването на Лора от ареста. Денис прави връзка с клиента, който има желание да закупи стоката. Най-ненадейно, обаче, точно Мая се оказва човекът, в чиято власт е да промени цялата ситуация около споразумението и то само с едно невинно видео, заснето в деня на сватбата. Какъв ефект ще има записът, може ли да промени хода на събитията и на кого от своите хора ще се довери наркобосът за спешната сделка?

Ще настъпи ли пълен разрив между Денис и Радо в „Братя“?

Въпреки че празненството в залата на „Арол Холдинг“, организирано в чест на сватбата, разбираемо се състои без присъствието на младоженците, то успява поне леко да свали напрежението в цялата групировка. За настроението на гостите се грижи красивата секретарка от агенцията на Ива – Силвия, която се оказва със страхотен певчески талант и впечатлява всички присъстващи с изпълнението си. Най-омагьосан от нея остава един от приближените на Денис. Кой е той и каква изненада ще поднесе Мая пред присъстващите?

Взривоопасни последствия след акцията на ГДБОП в „Братя“

Черкезов изпитва огромни затруднения да се справи със своята дъщеря, която започва да се държи все по-предизвикателно, затворена вкъщи заради зависимостта си. Разбрала, че баща й, който дори си взима болничен, за да я пази у дома, няма да отстъпи от строгите си мерки спрямо нея, Поли не намира друг изход, освен тих, но упорит бунт. Момичето прави напук за абсолютно всичко и тества търпението на Димитър във всеки един удобен момент. Той самият отчаяно има нужда от лична подкрепа и продължава да мисли за Ива, но осъзнава, че е по-самотен от всякога. Ще му стигнат ли силите да се справи с опърничавата си дъщеря, изпаднала в абстиненция?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.