Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Настъпва важният за Лора ден, в който тя трябва да подпише самопризнанията си, подготвени в течение на разговорите й с инспектор Илиева. Договорката с Жана от отдел „Убийства“ е ясна – Лора се е съгласила да каже истината, че е убила Огнян Чолев при самоотбрана, след като е била атакувана от него, докато му е съобщавала, че знае за подготвяното покушение срещу Денис Топал, с което той лично се заел по поръчка. В замяна на това арестантката ще получи по-лека присъда и най-важното – ще опита донякъде да се помири със собствената си съвест, която буквално я смазва след убийството. Но в емоционална среща с нейния любим, той я моли, в името на чувствата между тях, да му даде последен шанс, за да оправи положението чрез вече поведените от него действия. Следователката, от своя страна, съобщава на Лора за шокиращо събитие, което със сигурност ще промени хода на цялата ситуация. Кой и с какво заплашва Лора и как ще постъпи тя в съдбовния за нея ден – дали ще избере гласа на любовта, или на съвестта си?

Ще спаси ли Черкезов дъщеря си в „Братя“?

Изненадващо спечелил доверието на Барона, Акарди дори не може да се зарадва на потвърденото желание за сключване на сделката с остатъка от афганистанския хероин. ММА-боецът усеща, че времето му изтича – държат го на крака само благодарение на силни медикаменти, но инфекцията от куршума в неговия крак се разраства с часове и има опасност от отравяне на кръвта. Сандо е наясно, че няма измъкване от примката, която е поставил Денис на шията му и за пръв път в живота си осъзнава, че е по-добре да поеме докрай последствията от своите грешки. Готов да изпие горчивата чаша докрай, той жадува единствено да каже на Гери, че я обича, защото не е сигурен кога ще е краят. Ще издържат ли тялото и психиката му и дали неговата приятелка ще узнае, че той все още е жив?

Жив ли е Сандо в „Братя?

След ареста на Кривия антимафиотите разполагат с много важна информация, която са изкопчили от него. Научили за евентуалната предстояща сделка между групировките на Топал и Барона за продажбата на останалите 200 кг. дрога, те имат нужда от последни детайли, за да се подготвят за свръх важната акция. Йосифов не може да стои със скръстени ръце и моли Черкезов да се включи в акцията неофициално, без знанието на началника им Жеков. Дали Черкезов е готов да поеме този риск и ще допусне ли колегата си до операцията, в която нямат право на грешка?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.