Вдигаме завесата върху интригуващата история и актьорския състав на новият премиерен сериал, стартиращ през пролетта в ефира на NOVA

Очакваме скоро премиерата на сериала „Лъжите в нас“ по NOVA, засягащ темите за семейните ценности, житейските изпитания, цената на успеха и несподелената любов. Създателите са добре познати от хитови сериали като „Открадната живот“, „Дяволското гърло“ и са с доказан професионализъм в създаването на интересни драматични истории.

Репортерът на „Здравей, България“ е във фабриката за дърводобив, която по сюжет е собственост на главния герой Константин в сериала. Ролята е поверена на Емил Марков. Пред камерата са двама от актьорите, продуцента Евтим Милошев и режисьора Павел Веснаков.

„Опитваме се да направим нещо ново и различно. Да разкрием по различен начин човешката природа. Темата, която винаги ни е занимавала е да покажем, че човек трябва да е отговорен за постъпките си в живота. Фокусираме се в едно семейство, адекватно към времето и пространството, в което живеем в момента. Начинът, по който прави бизнес, цената, която плаща за това нещо, тайните в миналото, за които идва време да се плати сметката натрупана през годините“, разкрива каква е формулата да успешен сериал продуцентът Евтим Милошев.

„Историята е за един човек, дълго време извършвал грехове. Правил е неща, които са спомогнали за неговото израстване и успех, но цената е платена от всички хора около него. Става въпрос за близките, семейството, приятелите му и идва моментът, в който цената трябва да бъде платена. Това е моментът за равносметка. От режисьорска гледна точка е много интересно, че имам възможност за нов подход в начина на разказване. Историята е много визуална, красива и дълбока. Има нещо различно от ежедневието и бита на хората и ще се опитаме да се вгледаме в дълбоката душевност на героите, за които разказваме“, споделя повече за историята режисьорът Павел Веснаков.

„В главните роли са Емил Марков, Диана Димитрова, Радина Доманян, Орлин Павлов, Васил Бинев, Владо Пенев, Мария Сотирова, Йоанна Буковска, Милена Аврамова. Актьорският състав е от изключително талантливи и обичани от публиката артисти, които ще видите в различна светлина в този проект. Гарантирам ви, че това е едно голямо творческо предизвикателство, както за мен, така и за актьорите  и целия екип. Опитваме се да направим нещо, което не сме правили досега и да надградим опита, който сме натрупали. Ще предложим на публиката максимално вълнуваща, емоционална и изненадваща история“, допълва повече за предизвикателствата режисьорът.

„Персонажът ми е много различен от това, което зрителите са виждали. В различно амплоа съм. Героинята ми е дива, необуздана и предстоят много интересни сюжетни връзки с нея. Имам много общи черти с героинята ми Ирина“, разказва актрисата Диана Димитрова, въплътила се в ролята на Ирина.

„За мен е голямо предизвикателство тази роля на богат бизнесмен, защото героят който трябва да изиграя е много по различен от мен. Различен е и от това, в което са ме гледали в последните години. Разликата не е само визуална, но и има различен начин на мислене. Коренно различен е в отношенията с хората. Играя с удоволствие, защото ми се струва, че се получава интересно. Сценарият също се различава от тези, които виждаме често. Става дума за начина на разказване и сложните взаимоотношения, дълбочината на психологията на героите. Прилича на кино, а не толкова на сериал. Надявам се да се хареса на зрителите, тъй като става дума за сериозен сблъсък на поколения. Различен начин на мислене от преди 20-30 години и съвремието“, коментира героя си актьорът Емил Марков.

Актуална информация за "Лъжите в нас" може да откриете във Facebook страницата на сериала. 

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.