„Актьорите имаме по-голям шанс от певиците, защото това е шоу за имитации“, коментира актьорът участник в юбилейния сезон 10 на хитовото предаване в ефира на NOVA

Талантливият актьор, който се впуска в две нови предизвикателства: в хитовото шоу „Като две капки вода“ и в новия драматичен сериал „Лъжите в нас“, е гост в студиото на „Събуди се“, където споделя емоциите от предстоящите проекти. В Деня на влюбените и празника на виното Трифон Зарезан зрителите на NOVA ще видят първите звездни преобразявания в юбилейния 10-и сезон на любимото предаване „Като две капки вода“.

„Дъщеря ми е голям фен на предаването „Като две капки вода“. Следи го и се радва, тъй като познава голяма част от участниците в него. Голямото й желание е тати да участва в „Капките“. Няколко пъти и обяснявах, че трябва да бъда поканен. Когато получих поканата, един от първите, които научиха беше Дария и репликата й беше „Тати, ще бъде епично!“. Щастлива е много. Разбира добре, че не мога да избирам каква песен ще ми се падне“, споделя в студиото на „Събуди се“ актьорът за първата реакция на любимата му дъщеря.

„Трудно успявам да откривам време за нея в много ангажименти, но имаме силна и трудно обяснима връзка между нас. „Капките“ стартират на 14 февруари, но ангажимента към предаването започва по-рано. В процес на подготовка сме, за да може утре да стартира с гръм и трясък, но се старая максимално да съм отдаден на дъщеря ми“, допълва Дарин. „Не знам как успявам, но ще използвам клишето, че „когато има желание, има и начин“. Истината е, че много неща съм отказвал, за да бъда край нея, но и много неща съм приемал заради нея. Самият аз имам нужда от контакта между нас и се зареждам чрез нея. Тя ми е най-голямото зарядно устройство и без нея няма да издържа на цялото това тичане.“

„Като две капки вода“ изненада феновете си по необичаен начин

„Ще издам една малка тайна. Дъщеря ми има малко участие в сериала, който скоро тръгва в ефира на NOVA „Лъжите в нас“. Много се вълнуваше когато го засне и се вълнува в очакване на излъчването му. Да, тръгва по стъпките ми. Вчера беше шокиращо и за мен, докато и приготвях закуска, чух как тя свири на детското си пиано, но се получаваше мелодия. Сама си търсеше клавишите по пианото, за да изсвири „Мила, моя мамо“. Изненадан бях и се пръсках от гордост. Не се притеснявам, че тръгва по стъпките ми, тъй като искам да тръгне по пътя, който тя иска. В друг момент може да направи завой и да тръгне в друга посока. Нямам мисъл да я бутам към нещо конкретно. Искам тя чрез любопитство да разбере кое и е най-интересно в този живот и да тръгне да го преследва. Работата ми е само да я подкрепя“, разкрива силната връзка, която има с 5-годишната си дъщеря Дария актьорът.

Култовото шоу „Като две капки вода“ се завръща по NOVA с юбилеен сезон на 14-и февруари

„Не искам да ми се падат артисти, които нямат изпяване като Уитни Хюстън, Марая Кери, Георги Христов. Това са гласове, които звучат прекрасно, но нямат стигане. Но ако ми се паднат се хвърлям в боя с главата напред. Мъжете са актьорите в предаването, а жените са певиците и според мен, ние актьорите имаме малко по-голям шанс, защото все пак това е шоу за имитации. Кой най-близко ще успее да се доближи до образа и да хване детайлите на артиста, който пресъздава. Певиците са коя от коя по-силна и предполагам, че те ще наблегнат повече на вокалните умения“, коментира шансовете за успех и достигането до финал.

„Знам, че мога да пея, но никога не съм имал самочувствие и не съм се възприемал като певец. Това е нещо повече от това да възпроизведеш правилно някакви тонове. Истинските музиканти и певци са замесени от друго тесто“, признава и коментира възможностите си актьорът.

Може да гледате Дарин Ангелов и в постановката „Хотел между тоя и оня свят“ на Театър на българската армия. Режисьор на постановката е Иван Урумов. Също така и в представленията на Народния театър „Иван Вазов“ : „Когато гръм удари“, „Лисичета“, „Неудачници“.

Не пропускайте старта на юбилейния сезон на "Като две капки вода" на 14 февруари от 20.00 ч.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.