Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Юлия е скована от страх, че отмъщението на Топал може да я сполети във всеки един момент. Колкото и Филип да й гарантира, че е взел строги мерки за сигурност и ще я пази, тя не може да се отърве от постоянното си напрежение, защото вярва, че прекалено добре познава Денис. Опасната украинка е в ступор, когато научава какъв нов ход смята да предприеме Карамитев. С какво ще я изненада нейният съпруг и защо тя упорито се бори срещу намерението му, което смята за свръх рисково?

Искра Донова: Моята героиня в „Братя“ е тръгнала по пътя на отмъщението

Веднъж решила да действа на страната на мафията, за да стигне по-бързо до своята единствена цел, Ива не се спира пред нищо, в името на плана си. Тя напълно осъзнава какво влияние има над Черкезов и е готова да го подлъже с приятелски разговор, за да измъкне ценна информация за развитието на разследването срещу Радо Андреев. В неин интерес е престъпните му схеми да останат по-дълго незабележими за ГДБОП, за да има време тя самата да го насъска срещу Топал. Ива е сигурна, че само Радо може да ликвидира Денис и това я устройва напълно. В разговор с инспектора, обаче, тя чува нещо притеснително и се чуди как да отклони вниманието на Димитър. Какво я тревожи и дали ще успее да повлияе на следователя в желаната от нея посока?

Радо Андреев е притиснат до стената в „Братя“

Симо е изненадан от завръщането на Поли в България, но същевременно е напълно раздвоен в мислите, чувствата и страховете си. От една страна, той се радва да види момичето, което още обича, но от друга, е много уплашен за нея. Симо е сигурен, че двамата не бива да се виждат точно в този период, защото тя току що е приключила с лечението на своята нарко зависимост, а той отново е заплетен в тъмните сделки на Андреев. Това би бил най-опасният и неподходящ момент да възобновят връзката си. Как ще постъпи спрямо Поли в сложната ситуация, в която се намира и каква ще е реакцията на момичето?

Фотография: NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте премиерния епизод от четвъртия сезон на криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22:30 ч. по NOVA

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.