Николай смени куртката си с престилка

Тази вечер Hell’s Kitchen България се превърна в казино, а шеф Ангелов беше подготвил специални хазартни игри за готвачите. На вечерята колегите на Валентина за пореден път се постараха да я елиминират, но последствията от грешките на Николай не му се разминаха и той застана до Оранжевите.

Тренировка по ръгби в Hell’s Kitchen България

В дневната игра на стратегия и късмет шефс правеха залози за екзотични комбинации в чиниите си, като истинската задача беше да впечатлят шефа с кулинарните си умения. Прибързаните реакции обещаваха слаби карти и налагаха промени в стратегическите ходове при приготвянето на ястията в кухнята. Накрая стана ясно, че Елена е държала най-силната ръка в предизвикателството.

Андреа от Hell’s Kitchen: Без подкрепата на Николай нямаше да вляза в Топ 7

На вечерната резервация всички отбягваха Валентина, тъй като тя вкарваше допълнително напрежение в кухнята. Въпреки че под ръководството на немската машина отборът започна да издава поръчки, Валентина беше номинирана от съотборниците си. Егото на Николай не му позволи да признае грешките си и да изкаже благодарност към Валентина за помощта й, затова шеф Ангелов му подаде оранжевата престилка.

Дуел между Валентина и Виктория в Hell’s Kitchen България



Как ще се отрази на Николай провалът? Колко ожесточена ще е новата дневна битка? Кой от Оранжевите ще заслужи отново черната си куртка? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen България в петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.