Участници супер-герои, зрелищни и оспорвани битки и приключения очакват зрителите на NOVA през есента

Започнаха снимките на най-атрактивното риалити предаване в ефира на NOVA „Игри на волята: България“. Първите кадри отново бяха заснети на едни от най красивите и магични места в България и по-точно - на българското Черноморие, в близост до Царево. Предаването за четвърта поредна година обещава да прикове вниманието на зрителите пред екрана, а познатите и превърнали се в любимци на публиката водещи Димо Алексиев и Ралица Паскалева отново ще напътстват участниците в тежките им битки и отношенията им по време на цялата игра.

Чаровната водеща Ралица има богат опит и изключително добър нюх в анализирането на поведението на участниците и човешките взаимоотношения. „Този сезон подборът на участниците е феноменален. Бих казала даже, че всичките са не-човеци или истински супер герои. Голяма част от тях са професионални спортисти и в реалния живот. Говорим за страхотна физическа подготовка и всички са силно амбицирани. Още на кастингите показаха невероятна воля и физическа устойчивост. Доста любопитно също така е, че ако съберем всичките им медали от спортни състезания, бройката ще надхвърля няколко хиляди и ще построим Айфеловата кула. Така че тази година сблъсъците ще са впечатляващи, а борбата за първото място и голямата награда ще е безмилостна и ожесточена“, сподели водещата какво да очакват зрителите тази есен.

„Всички участници вече знаят за играта, подготвени са за всичко, което им предстои и затова очаквам наистина епични битки. Всяка година надграждаме и определено този сезон сме подготвили нещо невероятно. Игрите са много мащабни, изпипани до последния детайл и разбира се, направени така, че да успеят да затруднят невероятните ни участници. Много са комплексни и сложни, изискват различни умения, така че ще e страхотно да видим как ще се разгърне духът и волята им! Зад мен вече се подготвя и първата игра за сезона, с която те ще премерят сили още след броени минути на Арената. Очаквам тази година да надскочим всичко което сме показали досега, защото изненадите, които сме подготвили са много интересни“, разказа Димо пред камерите на „Здравей, България“. Той е експерт по битките и отново ще коментира предизвикателствата на Арената.

„Всяка година предаването става все по-интересно, а изненадите не спират. Този сезон сме подготвили нещо страхотно, но не мога да издам повече. Мога единствено да споделя, че битките, които предстоят изискват огромни усилия, желание за победа и само комплексен играч, които притежава тези качества ще спечели играта“, допълва водещият.

„Единствената изненада, която мога аз да издам са забележителните локации. Зрителите отново ще видят едни изключително красиви места по българското Черноморие, на които за нас е удоволствие да снимаме. Локациите, които сме подбрали, със сигурност ще бъдат една от изненадите за тях“, разкрива повече детайли, на които зрителите ще се насладят през есента Ралица Паскалева.

„Игри на волята: България“ сезон 4 отново ще покаже едни от най-обаятелните местности по Южното Черноморие и Странджа, а Арената ще предложи нови приключения на зрителите на NOVA през есента.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.