Лицата на NOVA Лора Георгиева и Краси Боев, Мария Драгнева, Мария Сотирова и Борислав Захариев - Боби Турбото се впускат в апетитно приключение

Петима нови участници запретват ръкави следващата седмица в „Черешката на тортата“. Водещата на Прогнозата за времето на NOVA Лора Георгиева, актрисата с роли в сериалите „Лъжите в нас“ и „Братя“ Мария Сотирова, певицата Мария Драгнева, журналистът Краси Боев и актьорът Борислав Захариев – Боби Турбото ще опитат да впечатлят гостите си и шеф Иван Манчев с кулинарни умения и любопитни рецепти. Освен храна за очите, те ще предложат на зрителите много интересни истории и храна за размисъл.

Аристократично съвършенство с Оля Маркес в „Черешката на тортата“

Актьорът Борислав Захариев ще зареди всички с много енергия в понеделник. В кухнята на влюбения в хумора, киното и театъра домакин освен български традиции, ще има и италианско влияние. Амбициран за победа, той ще се спре на най-свежите и качествени продукти, в готвенето пък ще вложи цялата си душа и сърце. По време на уютната вечеря ще стане ясно дали образът на Боби Турбото ще остане в миналото, а магичната изненада едновременно ще обърка и разсмее останалите.

Вечеря в стил слънчева Тоскана с Енджи Касабие в „Черешката на тортата“

Във вторник предстои кулинарен ураган с темпераментната певица Мария Драгнева. Тя е подготвила разточително и пъстроцветно меню с цели 4 разядки и ястия, които обича и приготвя често за семейството си. В готвенето Мария ще се окаже разкъсана между оптимизма да подготви много неща и паниката, че няма да се справи навреме с всички задачи, които си е поставила. Има ли опасност тя да се разпилее в различните вкусове и да не се справи навреме и каква интересна история се крие зад запознанството й с хип-хоп групата Ъпсурт?  

Леко и амбициозно меню с Башар Рахал в „Черешката на тортата“

Хубавата компания и доброто настроение ще преобладават в сряда с водещата на Прогнозата за времето на NOVA – Лора Георгиева. Нейният план е да пренесе океана в Кюстендил, където ще посрещне гостите с изискано и слънчево меню. В кухнята Лора ще демонстрира прагматизъм с огромна доза класа и изтънченост. За гостите е подготвила великолепно посрещане, разкази за любопитни случки от живота и предизвикателна тематична задача.

Опитният журналист с нюх за нестандартни истории Краси Боев превзема „Черешката на тортата“ в четвъртък. За приготвянето на перфектната вечеря той ще разчита на кулинарно изследване, проведено по време на пътуванията му. Зареден с енергия, Краси ще бъде оригинален във всеки един аспект на готвенето, а ястията си ще подправя с увлекателни разкази. Зрителите предстои да видят още интересна техника за печене – на родопска тикла, старинен гювеч на повече от 40 години и впечатляваща музикална изненада.

Приказна вечеря с неочакван финал с Катя Антонова в „Черешката на тортата“

Мария Сотирова, позната на зрителите на NOVA с участието в сериалите „Лъжите в нас“ и „Братя“, ще покаже кулинарните си умения в петък. Актрисата ще почерпи вдъхновение от руските си корени и сред рецептите й ще попаднат традиционни ястия. През целия ден ще цари ведро настроение и вдъхновение, а вечерята за компанията ще премине в забавни разговори, песни и дори неочаквано мъжко съревнование за сила. Вълшебната изненада на Мария ще накара гостите да си пожелаят нещо.

Какви ястия ще приготвят новите звездни домакини и кой успее да впечатли най-много шеф Манчев в епизодите на „Черешката на тортата“? Не пропускайте да разберете от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.