Водещите на най-новия музикален формат „Звездите нас“ Мария Игнатова и Ненчо Балабанов, Китодар Тодоров и Деян Славчев – Део влизат в надпреварата

Нова седмица, изпълнена със забавни ситуации и неподправено чувство за хумор в приятелска обстановка, предстои с епизодите на „Черешката на тортата“ от вторник до петък от 20:00 ч. по NOVA. Сили на кулинарната сцена ще премерят водещите на най-новия музикален формат на NOVA „Звездите в нас“ – Мария Игнатова и Ненчо Балабанов, актьорът Китодар Тодоров и телевизионният водещ Деян Славчев – Део. Звездните домакини ще поканят зрителите в своя личен свят и ще ги запознаят с най-близките до сърцето си хора.

Морски изкушения с Красима Кирова – Бамби в „Черешката на тортата“

Тон на доброто настроение ще даде Деян Славчев – Део във вторник, който ще посрещне гостите си на чист въздух в с. Годеч. Водещият с широка усмивка ще приготви разточително меню с пресни продукти домашно производство от собствената му градина, тази на съседите, както и от местната мандра. Съпругата му Марияна ще бъде негов верен помощник в кухнята, където предстоят експерименти, подправени с голяма доза импровизация. По време на уютната вечеря предстоят забавни истории за живота, а Ненчо и Китодар ще се състезават за първото място по разговорливост.  

Луксозна вечеря с богато меню с Мани Ву Нанг Тъ в „Черешката на тортата“

Водещият на „Звездите в нас“ Ненчо Балабанов е планирал амбициозно и стегнато меню, в което ще вложи душа и сърце. Вторият домакин за седмицата има ясна визия, а за безупречното изпълнение на концепцията ще помогне неговата красива половинка в живота Катрин. Ненчо ще използва първокласни продукти, ще демонстрира отношение към всеки един компонент от вечерята си и ще даде урок по приготвяне на месо. Как един актьор получава сценична треска преди да предложи брак, каква е тайната на дългия брак и добро ли е чувството за ритъм на участниците, предстои да стане ясно в сряда.

Актьорът с бърза мисъл и неповторимо чувство за хумор Китодар Тодоров поема щафетата в четвъртък. Домакинът се е спрял на любими свои ястия с български и ориенталски привкус, сред които таратор по любопитна рецепта и промишлено количество хумус. В кухнята предстои първокласен етюд от Китодар, в който ще му партнират двамата помощници – дъщеря му Матея и Рафи Бохосян, Въпреки съмненията за развоя на вечерта, гостите ще подходят с трепет към предстоящото. За компанията предстои обезоръжаващо посрещане, голямо количество смях и мил подарък за финал.

Традиционна полска вечеря с Паулина Горанов в „Черешката на тортата“

В петък вратата към личния си свят ще открехне Мария Игнатова. Известна водеща на NOVA, а вече и екранна половинка на Ненчо в най-новото шоу на NOVA „Звездите в нас“, ще направи своя дебют в „Черешката на тортата“ и ще допусне зрителите в уютния си дом. Менюто ще бъде вдъхновено от любими семейни рецепти, които ще загатнат за начина й на живот. Пресни продукти, домашна тарама и специални салати ще бъдат само част от ястията на трапезата, които Мария ще приготви уверено в кухнята, а след това ще сподели със съпруга си Ивайло „Нойзи“ Цветков, Ненчо, Китодар и Део.  

Какви забавни ситуации очакват още звездните участници и кой ще грабне плакета, проследете в новите епизоди на „Черешката на тортата“ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA. Не пропускайте да разберете и кои ще бъдат първите пет отбора, които ще станат част от бляскавия старт на музикалния формат „Звездите в нас“ в неделя, 11 септември, от 20:00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.