Непобедимите загубиха номинационната битка и отиват на племенен съвет

Резервите се събраха край огъня на племенния съвет, за да се срещнат с водещата Ралица за втори и последен път в “Игри на волята: България". Заради победата си на Арената, Алекса разполагаше с имунитет и решаващ глас в номинациите. Той призна, че най-големият му конкурент от самото начало е Иван Гайтанов, който си тръгна без възможност да се впусне в истинската игра за голямата награда от 100 хиляди лева.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 4 на 21 септември

На Арената Непобедими, Безстрашни и Супергерои се впуснаха в тежка номинационна битка на сушата и във водата. На щафетен принцип състезателите преминаха на ръце по стълба над басейн и плуваха до понтон на 90 метра от сушата, за да вземат ключовете за сандък с частите на финалния пъзел. След множество обрати, Непобедимите изгубиха темпо по трасето, а финалното забавяне в подреждането на фигурата ги превърна в първото номинирано племе за седмицата.

Алекса изпрати Веселина в племето на Непобедимите в “Игри на волята: България”

През цялото време Безстрашните се движеха като едно цяло и започнаха да редят пъзела с голяма преднина пред останалите, което им извоюва първото място. Супергероите изоставаха с цял пост в щафетата, но успяха да наваксат. Касим се реваншира за провала си на териториалната битка, като нареди парчетата изключително бързо и запази племето в безопасност поне за сега.

Непобедимите с първа победа на териториална битка в “Игри на волята: България”

В Резиденцията Непобедимите продължиха споровете си относно правилната стратегия за номинации. Елица и Мирослава се противопоставиха на съотборниците си с мнението, че на елиминационна битка трябва да се изпрати слаб играч, чието място да бъде заето от Алекса. Мъжете, от своя страна, решиха да пазят гърбовете си и да изпратят силен играч на Арената, който да съхрани племето цяло.

Кого ще номинират Непобедимите и ще успеят ли да възвърнат спокойствието помежду си? Ще изпратят ли слабо звено на Арената, или ще се опитат да запазят целостта на племето? В каква битка ще се впуснат Безстрашните и Супергероите? Кое ще бъде второто племе, което ще отиде на съвет? - всичко това ще стане ясно тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.