Не пропускайте сериала от понеделник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA

Зловещ знак хвърля в смут Акарди и Давидова, които все още търсят следа от изчезналия Денис. Елена е разстроена, но се мобилизира да разтълкува информацията, за да стигне колкото може по-близо до истината. Тя отправя молба към Сандо да си помагат в издирването на Денис. Но готов ли е той да съдейства и каква важна новина ще научат и двамата?

Кой отвлече Денис Топал в „Братя“?

Давидов не е толкова сигурен, че Топал е отвлечен. Генералът споделя пред агент Еди Хаим, че има подозрения за лоялността на Денис. Той не изключва възможността, Топал да е минал на страната на Анатолий Кириленко заради приятелството им в миналото. Единственото, което успокоява Давидов, е тайната стъпка, която вече е предприел, за да обърне играта. Ще се осъществи ли планът му, целящ пълен обрат за Денис?

Ще оживее ли агент Еди Хаим в „Братя“?

Здравословното състояние на Карамитев се влошава. Той самият има надежда, че ще се оправи, защото все пак е успял да закрепи положението дори след инцидента с падането в езерото, когато синът му го простреля. Последствията от това драматично събитие се оказват сериозни, с трайно увреждане на белия дроб. Благодарение на дълго лечение, обаче, Филип се възстановява до някаква степен. Но ситуацията в момента е коренно различна, защото пребиваването му за половин година в Италия, където се е укривал и живял в лоши условия, е обострило хроничното му белодробно заболяване. Ще успее ли неговият най-доверен лекар д-р Христов да го стабилизира и този път, и какъв е начинът?

Не пропускайте криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.