Водещият ще предизвика звездите в най-забавните игри в събота от 20:00 ч. по NOVA

Тази събота в 20:00 ч. на сцената на най-забавното предаване „С Рачков всичко е възможно“ водещият ще покани нови осем звезди, готови да се впуснат в щури предизвикателства. На сцената ще излязат четирима актьори – Герасим Георгиев – Геро, Борислав Захариев, Димитър Иванов – Капитана и култовата му кукла Бай Тъньо и Китодар Тодоров, а към тях ще се присъединят четирима български изпълнители – Маги Джанаварова, Преслава, Мила Роберт и Рафи.

ГАЛЕРИЯ: "С Рачков всичко е възможно" на 22 октомври

За първи път игрите лично ще опита Рафи Бохосян, който е и режисьор на „С Рачков всичко е възможно“. Вечерта ще започне с традиционните два състава на „Таратанци“, след това звездите ще проверят уменията си в асоциативните игри с „Ко каза, ко?!“ и „Чети по устните“, а в играта „Азбучна терапия“ всички ще се влязат в различно амплоа.

Петьо Петков – Шайбата и Станимир Гъмов политат в „С Рачков всичко е възможно“

Част от „Голямото клатене“ ще станат Рафи и Мила Роберт. Те ще получат от Рачков трудната задача да ядат пуканки, да пият бира и да правят хотдози в леглата, което ще предизвика сълзи от смях у всички. Маги, Боби, Мила и Рафи ще изпитат музикалните си знания в играта „Големи топки“, а предизвикателството “1D” ще отведе зрителите и звездите на импровизирана почивка с басейн.

В най-новата игра „Бабо, разкажи ми приказка“ със забавен разказ без насоки ще импровизират любимите актьори Геро и Китодар. В края на предаването Лудата стая ще изведе всички гости на пикник, а краят му ще бъде неочакван, но много смешен.

Най-смешният обир на трезор в „С Рачков всичко е възможно“

Кой каква роля ще получи в Лудата стая? Ще издържат ли всички на наклона от 22,5 градуса? Кой в коя игра ще се включи? Ще трябва ли Мила и Рафи да се преоблекат след „Голямото клатене“? – разберете тази събота в 20:00 ч. по NOVA в „С Рачков всичко е възможно“ заедно с Герасим Георгиев – Геро, Борислав Захариев, Димитър Иванов – Капитана, Китодар Тодоров, Маги Джанаварова, Преслава, Мила Роберт и Рафи.

Фотография: NOVA/Красена Ангелова

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.