Един участник от отбор продължава напред към голямата награда от 50 000 лева

Тази вечер зрителите на NOVA станаха свидетели на първия полуфинал в телевизионното шоу за имитации „Звездите в нас“. До този етап на надпреварата достигнаха пет отбора, от които публиката излъчи първите трима финалисти, които ще се борят за голямата награда от 50 000 лева. Разпадането на отборите беше емоционално, но всички участници показаха подкрепа и истинско приятелство във финалните си изпълнения на сцената. 

ГАЛЕРИЯ: "Звездите в нас" - нa 13 ноември

Полуфиналът на „Звездите в нас“ бе разделен на два етапа. В началото петте отбора – „Лили Иванова“, „Бруно Марс“, „Веселин Маринов“, „Селин Дион“ и „Елтън Джон“ изпяха първата си песен, а след нея думата имаше публиката. Зрителите в студиото гласуваха и решиха към следващия кръг да продължат отборите „Селин Дион“, „Бруно Марс“ и „Веселин Маринов“, които се качиха отново на сцената за второ изпълнение, в което всеки от участниците в тях вече се състезаваше само за себе си.

Ясни са полуфиналистите на „Звездите в нас“

След това публиката в залата даде своя индивидуален вот, а резултатите от гласуването бяха изключително близки. Зрителите в студиото решиха към големия финал да продължат Милена като Селин Дион, Християн като Бруно Марс и Сонай като Веселин Маринов.

Блестящ първи четвъртфинал на „Звездите в нас“

„Благодаря за помощта. Оставих сърцето си на сцената и заедно стигнахме дотук“, развълнуван сподели Християн секунди след вота. „Искам още поне пет излизания на тази сцена, за да се изявя като най-добрата имитаторка на Селин Дион“, категорична бе Милена, която продължи в състезанието с минимална разлика пред съотборничките си.

Холивудска звезда участва в журито на „Звездите в нас“

Кои отбори ще спечелят сърцата на публиката във втория полуфинал? Още кои трима участника ще отидат на големия финал? В очите на кого ще има сълзи от радост и на кого от тъга? Колко емоционално ще е разпадането на отборите? Ще има ли изненади за продължилите участници? - Зрителите на NOVA ще разберат следващата неделя от 20:00 по NOVA.

Фото кредит: NOVA/Красена Ангелова

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“.