Не пропускайте края на историята в криминалната драма

Броени часове делят зрителите от развръзката на един от най-любимите български сериали – криминалната драма „Братя“. Тази вечер от 22:30 ч. ще станат ясни отговорите за всички неразгадани мистерии и тайни, които героите пазеха през изминалите сезони. На финала днес много мечти ще се сбъднат, а изкуплението, което търсеха една част от героите, ще се случи по най-изненадващия начин. Накрая предстои пълен обрат в действието, а историята ще се завърне към своето начало.

„Довечера ще видим епизод 269 от сериала. Много е особено усещането, когато знаеш, че това е последният сезон – наслаждаваш се на всяка секунда от снимачния процес. Имахме възможността да затворим адекватно нашата история, с един подобаващ финал, за да излезе смисълът от целия този път на всеки един герой – от началото до края. В „Братя“ много ме радва това, че ние не просто сме дали нещо интересно за гледане на хората, но в нашия сериал са засегнати и важни обществени проблеми. Поздравявам сценаристите ни, защото това са много актуални теми, извадени директно от живота в България в този момент. Най-хубавото е, че сериалът не предлага готови отговори и не ти казва как да мислиш, а задава много интересни въпроси и това за мен е изключително ценно“, сподели актьорът Владимир Михайлов за „Здравей, България“.

“За мен този сериал беше доста емоционално тежък, от актьорска гледна точка. Защото имахме поле за изработване на изключително силни сцени, с много актьорско изиграване, което е важно. Моята героиня извървя труден и сложен път на развитие и съм спокойна за нея, защото премина през много препятствия, за да стигне до края на процеса. Обещавам на зрителите един достоен, неочакван и много интересен финал, всичко е възможно да се случи“, допълва Йоанна Темелкова, която влезе в ролята на Лора в криминалната драма.

„Това е проект, по който работихме дълго време, още преди да започне писането на сценария дори. Вълнуващ път изминахме от 2018 г. насам, когато се роди идеята за него. Подготвихме и заснехме сериала с много внимание, любов и енергия от целия екип. Резултатът се вижда по зрителския интерес. Причините „Братя“ да стане толкова успешен сериал са хубавата история, прекрасният каст от много талантливи актьори, динамичното развитие на действието с постоянни обрати, актуалността на темите ни и най-важното – добре свършената работа от целия екип. Благодарен съм на всички, с които работихме заедно. Тази вечер ще видим зрелищен финал на историята с главния въпрос на сезона – за изкуплението и кръговрата на живота, който накрая винаги ни връща обратно към корените“, разказва продуцентът на „Братя“ – Краси Ванков.

Не пропускайте финала на криминалната драма „Братя“ тази вечер в 22.30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.