Потенциалният съквартирант разкрива защо обича да шокира с визията си, какви са задръжките му и какъв пример очаква да даде на младите

Емблематичното шоу Big Brother, поставило основите на риалити форматите в България, се завръща в ефир по NOVA. Новият сезон на предаването все още не е стартирал, но вече разбуни духовете в страната и предизвика огромен интерес. В продължение на три седмици, чрез онлайн гласуване в NOVA Play, зрителите избират трима участници, които да стигнат до първия лай, в който ще разберем кой от тях ще влезе  къщата на Big Brother. С модел Бо, който получи най-голяма подкрепа в гласуването на първата седмица, специално за „Събуди се“ ни среща Юлиян Стоянов.

Бо е само на 20 години, но не се страхува да облече рокля. Може да се обръщате към него с всички местоимения – той, тя, те… Не се срамува от нищо, тъй като получава пълна подкрепа от близките си. Признава, че в сексуален план е пълен застой при него и все още е девствен.  Не се притеснява да го сподели пред камерите на Big Brother.

Зрителите избират един от съквартирантите в новия сезон на Big Brother

„Това не ме определя като човек или личност. Зададен ми бе въпрос, на който отговорих. Смятам, че стигмата е много безсмислена, защото интимния ти живот е най-личното ти нещо. Той не определя личните ти качества или какъв човек си. Под девствен разбирам да не си имал сексуален контакт с никого. В сериозни връзки не съм влизал – това заявих и в интервюто за предаването“, коментира потенциалният съквартирант в социалния експеримент.

Преди да влезе в къщата на Big Brother, където всичко е на показ, Бо дефилира по подиумите на ревюта в Париж и Сеул. Може да се похвали с големи успехи в работата си на международно ниво. Първата му по-различна изява е като ученик, когато по време на изпращането на випуска си, събира погледите на цяла България. Той е облечен с провокативен тоалет - дълга черна рокля с качулка и големи слънчеви очила. Аутфитът е видян от много хора, събира последователи в ТикТок и медиите не пропускат да го отразят.

„Взех това решение, защото исках да покажа, че независимо от това с какво си облечен и какъв ти е външния вид, можеш да си интелигентен и можеш да завършиш едно от най-престижните училища в България. С този си аутфит бях говорител и изнесох реч от името на класа и випуска ми“, разказва за провокацията, с която прави впечатление младежът.

Млади и красиви: Нови 4 кандидати се борят за място в Big Brother 2024

В момента Бо е студент в Софийския университет със специалност „Медиен мениджмънт“, но 6 месеца в годината работи в чужбина. След разнопосочните коментари на визитката му за Big Brother осъзнава, че слава в България не търси.

„Хората ще се обърнат към мен с омраза. За мен е важно да имаш позитивна популярност и хора, които те харесват, а не такива, които те познават с нещо негативно. Влизането ми в Big Brother не е свързано с популярност. Такава в България не ми е необходима. Влизам в предаването, за да предизвикам себе си и“, категоричен е моделът.

Какви са задръжките му?

„Бих казал стоп ако по някакъв начин се опитат да уронят имиджа ми. Няма да позволя да ми лепват етикети или да ме детерминират, без аз да съм заявил кое е истина и кое не“, признава Бо, който е категоричен, че не би загубил девствеността си в къщата на Big Brother.

Ако влезе в къщата Бо се надява да изпъква с добро и да бъде пример за младите, а посланието му към младите и различните, които трудно се вписват в обществото, е следното: „Посланието ми към всички, които се чувствате различни, е да знаете, че сте невероятни. Трябва да вярвате в себе си и да знаете, че няма нищо невъзможно. Всичко зависи изцяло от вас.“

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.