Една съвременна история за бедното богато момче

Красива и мистериозна жена влиза в къщата на най-богатия турски бизнесмен с една единствена цел – отмъщение, а той, нищо неподозиращ, лично ѝ дава „ключа от задната врата на дома си”. Съдбата сякаш си играе с главните герои, въвличайки ги в една изключително емоционална история с неочаквани обрати и невъзможен изход. Това е само рамката на сюжета в премиерния хитов сериал „Прости ми”, който стартира на 26 март, четвъртък, от 14.30 ч. в ефира на Нова.

 

Ключова е срещата на най-богатия бизнесмен в Анкара – Осман Козан, с Ейлюл, която той самият иска за снаха на най-големия си син, а тя има само една цел – да унищожи фамилия Козан заради злините, които Осман е причинил на нейното семейство в миналото. Защото пътят му от бедността към славата и богатството крие много добре пазени тайни. В опита си на всяка цена да уреди желания от него брак с „перфектната” съпруга за своя син, макар той да е влюбен в бедната Фериде, Осман сам пуска най-големия си враг в дома си, застрашавайки благополучието на семейството си.

 

Четири сезона, повече от 700 епизода и изключителен успех в Турция и сред огромния си брой почитатели в Русия, Казахстан и Близкия Изток – това са само част от постиженията на хитовия сериал. Създателите на „Прости ми” успяват не само да държат в напрежение зрителя до последния момент, но и паралелно със сюжета за отмъщението по неподражаем начин засягат темите за прошката, любовта и отношенията в съвременното семейство.

 

Успехът на „Прости ми” се крие не само в заплетената история, но и в невероятната актьорска игра. За разлика от повечето известни сериали в югоизточната ни съседка, повечето изпълнителите на главните роли в тази интригуваща поредица, сред които Нусрет Шенай, Гайе Тургут, Гамзе Игдироглу и Мурат Данаджъ, са професионални актьори, които са сред обещаващите лица на турския театър. Сериалът открива за публиката и таланта Шейма Коркмаз, която преди това е позната основно като фотомодел. Някои от актьорите са получили признание за своята игра в чужбина, но именно „Прости ми” им донася известност в тяхната родина.

 

Не пропускайте изключителната игра на новоизгряващите турски звезди в премиерния сериал „Прости ми” от 26 март, четвъртък, от 14.30 ч. по Нова.