"Дълбоко съм покрусен от трагичната смърт на Криси. Изказвам съболезнования на нейните близки", казва кметът на Сливен Стефан Радев

Кметът на Сливен Стефан Радев обявява 19 август, понеделник, за Ден на траур по повод трагичната смърт на Кристин Георгиева. Той изказва дълбоки съболезнования от негово име и от името на Община Сливен към семейството на детето. Това съобщиха от Община Сливен, цитирани от БГНЕС.

Повдигат три обвинения на предполагаемия убиец на детето в Сотиря

Кметът изразява съпричастност с болката и трагедията на близките на детето. Стефан Радев е категоричен, че в този тежък момент Община Сливен застава зад роднините на Кристин и потвърждава готовността си да окаже финансова, психологична и всяка друга подкрепа, от която имат нужда.

7-годишно момиченце е изнасилено и пребито до смърт в сливенско село (ВИДЕО+СНИМКИ)

Пред близките кметът на Сливен е поел ангажимент общината да поеме разходите по погребението, което ще бъде следващата седмица. „Дълбоко съм покрусен от трагичната смърт на Криси. Изказвам съболезнования на нейните близки. В този тежък момент всички скърбим заедно с тях. Уверявам ги, че могат да разчитат на подкрепа от моя страна. Очаквам и вярвам, че извършителят на това зверско престъпление ще бъде наказан с цялата строгост на закона“, посочва Стефан Радев.

ВСИЧКО ЗА ЖЕСТОКОТО УБИЙСТВО ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.