Песента "Easy On Me" е от новия албум на Адел "30"

Британската изпълнителка Адел се завърна с първия си сингъл шест години след издаването от албума "25", с който спечели пет награди "Грами", информира Dariknews. Песента "Easy On Me" е от новия албум на Адел "30", който ще бъде издаден през ноември. Тя е балада за уроците, научени от любовно разочарование и възстановяването от него.

Адел зарадва почитателите си с част от новия си сингъл (ВИДЕО)

В сряда 33-годишната Адел каза на феновете си, че е готова да издаде албума "30" и го описа като "незабравимо преминаване през най-турболентния период от живота ми".

'I know there is hope in these waters but I can’t bring myself to swim when I am drowning ' so go easy on me Adele - Easy On Me (Official Video) https://t.co/5GduJbuLTx via @YouTube

— ImiO_4BKPP (@MLuv4rever) October 15, 2021

СЛЕД ПЕТ ГОДИНИ: Адел се завръща на музикалната сцена (ВИДЕО)

"Въобще не бях близо до това, което се надявах, когато го започнах преди три години", написа тя в Twitter. "Точно обратното. Разчитам на навиците и последователността, за да се чувствам добре, както винаги. И въпреки това съзнателно се хвърлях в лабиринт от абсолютна бъркотия и вътрешен смут", споделя изпълнителката.

#Adele drops soaring 'Easy on Me' comeback single after 6 long years https://t.co/NFhuwRhVka via @nypost

— MissCrayon 🌊🇺🇸 (@moughthere) October 15, 2021

В интервю за модното списание "Вог", Адел, която досега кръщава албумите си на ключови възрасти в живота си, каза, че е написала "30", за да обясни развода си на малкия си син Анджело. Тя се раздели със съпруга си Саймън Конеки през 2019 г.

[INFO] Lors d'une interview pour la radio anglaise, l'animateur a demandé à Adele si elle était prête à faire une tournée. Elle a répondu : "Oui !". Doit-on s'attendre à une tournée pour "30" ? 👀 pic.twitter.com/1fedNqUoqk

— Planete Adele (@PlaneteAdele) October 15, 2021

"Научих много неприятни истини за себе си по пътя. Освободих се от много пластове, но и се увих в нови", добави тя в Twitter.

АДЕЛ 43 КИЛОГРАМА ПО-КЪСНО: Развод, ново гадже и корица на "Вог" (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

Видеоклипът към „Easy On Me“, сниман миналия месец в Квебек, е дело на носителя на голямата награда на фестивала в Кан - Xavier Dolan (Mommy, It’s Only The End The World).

„За мен няма нищо по-хубаво от това артистите да се свържат отново след години. Промених се. Аdele се промени. И това е възможност да отпразнуваме как двамата сме еволюирали, и как останахме верни на себе си. Всичко е същото, но някак различно", споделя режисьорът.

Адел е една от най-известните певици и автори на песни за всички времена. Тя е оглавявала класации по цял свят с хитове като "Someone Like You" и "Hello". Спечелила е 15 награди "Грами". За песента "Skyfall" печели и "Оскар".

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.