Певицата пусна нова песен

Тя е едно любимо момиче от българската музикална сцена. Често са я наричали лошото момиче на поп-фолка. Но печели публиката с гласа си, таланта и красотата си. Изкусителна Лияна пусна нова песен с кауза. Парчето е озаглавено „Плачеш”. „Тази песен е вдъхновена от мои лични истории и срещи с близки мои хора. Тя е за суровия път към материалното благополучие. Какво ни взима той и дали си заслужава. Дали всички пари ще ни стигнат, за да си купим малко пари, приятелство и истинност”, сподели певицата в студиото на „Събуди се”.

По думите ѝ самата тя не е целяла да стигне до върха. „Работата, която имам, съм се стремила да бъде средство, за да помагам на себе си и на семейството си. Работила съм, за да бъда самостоятелна и независима. Никога не ме е блазнило това да застана най-отгоре и да кажа „Аз успях”. За мен успехът се измерва в това какво и кого имаш до себе си”.

Целия разговор гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.