Лидерът на ИТН с пост във Facebook

Лидерът на ИТН Слави Трифонов обвини в лъжа Бойко Борисов относно твърденията му за договорен състав на Министерския съвет с първия мандат. По-рано през деня, след като Народното събрание гласува кабинета "Денков-Габриел", лидерът на ГЕРБ заяви, че, ако Корнелия Нинова "не се е била дръпнала", е щяло да има правителство. А Гроздан Караджов от ИТН да бъде министър на транспорта. 

Борисов: Щеше да има кабинет с първия мандат, ако Нинова не се беше дръпнала. Министрите бяха договорени

„Бойко Борисов е патологичен лъжец. Той лъже не само когато има интерес, а и защото явно изпитва удоволствие от лъжите. Има такива хора и Бойко Борисов е техен представител.Гледах по телевизията днешната му лъжа - той каза, че имало договорено правителство с участието на „Има такъв народ“ и че първоначално министър на транспорта щял да бъде Гроздан Караджов. Това е лъжа. Гроздан Караджов би бил перфектен министър на транспорта, но никой не е водил никакви преговори по никакъв начин за никакви хора между ГЕРБ и „Има такъв народ.“ Знам това, защото аз съм лидер на „Има такъв народ.“ Всеки може да каже всичко в българското публично пространство", написа Трифонов във Facebook. 

„Но ако Бойко Бориков, Кирил Петков и Асен Василев ви кажат „Добър ден“ - погледнете къде е слънцето. Бойко Борисов, Кирил Петков и Асен Василев са еднакви, защото на лъжата краката са къси. Не случайно сега са в коалиция - защото любовта не е да се гледате в очите, а да гледате в една посока. А с тях вървят ли двама – тия двамата са от ДПС", заключи лидерът на ИТН. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.