Константин зае второто място, а Динко остана трети

Джино Бианкалана е големият победител в Big Brother: Most Wanted! Той остави зад себе си Константин, а бронза грабна Динко. Четвърти стана Фънки, а петото и шестото място заеха съответно Светлана и Людмила.

Финалът на Big Brother: Most Wanted стартира с изненадващи видеа за финалистите, в които най-близките им хора ги подкрепиха преди финалната права на шоуто. Емоции и сълзи завладяха Къщата, а бързо след това Людмила и Светлана първи се разделиха с нея, финиширайки на шесто и пето място.

Четвъртото място бе заето от Фънки, който до последно подкрепяше своя фаворит Константин, а бронзът взе Динко, който бе посрещнат от най-противоречивия си бивш Съквартирант Луна.

Коцето се раздели с победата и зае второто място, а на сцената го чакаше очарователната му съпруга Надя. Певецът сподели, че не би заменил това преживяване с никое друго, не не скри разочарованието си, че е останал след Джино.

Самият Джино напусна последен най-известната Къща и с това се превърна в първия Съквартирант, който два пъти е печелил победата в Big Brother. На сцената той бе повече от развълнуван и дори саботажа на останалите Съквартиранти, които напуснаха демонстративно, не успя да помрачи щастието му.

Гледайте във видеото първото интервю на победителя Джино в предаването "На кафе"