Двама напускат шоуто в петък

Изненадващи номинации се проведоха в Къщата. Този път Съквартирантите трябваше да посочат кои двама от тях са най-достойни за победител. Албена, Цецо и Никита събраха най-малко позитивни гласове от Съквартирантите си и отиват на елиминации. 

Албена посочи като нейни лични фаворити Станимир Гъмов и Джулиана Гани. Според нея Гъмов е добре балансиран и не е крайно конфликтен, а Гани е пример за добрина и емпатия. Гани посочи Албена като достойна за победител - за престоя си в Къщата тя е успяла да се промени към по-добро. Другите фаворити на Гани са Благой и Златка заради своите хармонични отношения и любовта им. За Благой и Златка истински победители са Уош и Цецо. Добротата на Уош и детското в него не е останало незабелязано от Злати и според нея това е едно от най-големите му предимства. Цеци пък е добър, състрадателен, не е лицемерен и винаги може да се разчита на него, каза Златка за най-добрия си приятел.

Цецо отвърна на жеста към Благой и Златка - след десет години си ги представя като семейство с поне две деца. Другият достоен победител за него е Гъмов - той е балансьор в Къщата, каза гримьорът на звездите. Уош посочи като най-достоен за победител Джулиана Гани и Благой и Златка. Рапърът не крие симпатиите си към Джули, но бе категоричен, че това между тях е чисто приятелство. Уош изяви желанието си да продължи контактите си с нея и извън Къщата. За него Благой и Златка са показали едно истинско партньорство и подкрепа един към друг въпреки трудностите в играта. Никита успя да изненада всички с положителна номинация за Благой и Златка. Другият фаворит на татуираната дама е Уош. 


Двама от тримата - Албена, Цецо или Никита ще напуснат шоуто на полуфинала в Петък. Зрителите ще определят кои от тях най-малко заслужават да са финалисти и ще напуснат шоуто на една крачка от финала.