Фенове, близки и приятели подкрепиха Съквартирантите броени дни преди финала

Броени дни преди големия финал в Big Brother: Most Wanted 2018 всички в Къщата се вълнуват. Днес обаче поводът за вълнение съвсем не е кой ще е победителят, а любимата мисия и на Съквартиранти, и на фенове, а именно "Жива връзка".

Big Brother осигури връзка между Къщата и външния свят, а реакциите предизвикаха както умиление и смях, така и гняв и напрежение. Със Съквартирантите се свързаха както техните фенове, така и някои от звездните им приятели. Появата на Валентин Кулагин по време на мисията предизвика реакции от всички, а думите му, както често се случва, отново уцелиха в десетката на емоцията. С кого се видя той и какви реакции предизвика краткото му "гости" на Къщата ще видим довечера в поредния епизод на Big Brother: Most Wanted 2018.

Освен мисия "Жива връзка" Big Brother възложи на Гъмов тайна мисия. В нея актьорът ще трябва да изиграе всички останали, че владее или поне разбира китайски език и да помага на Съквартирантите си в изучаването му. Защо трябва да научат китайски и как се справи с тайната си задача Станимир Гъмов, ще разберем довечера от 21:00 часа в ефира на NOVA.