Енджи Касабие

Роден град:  Бейрут

Образование:  Медицина

Възраст:  28 години 

Зодия:  Скорпион

Семейно положение: омъжена

Професия: Лекар

Вредни навици: нямам

Хобита и интереси: фитнес, здравословен начин на живот, музика, йога

Опиши себе си с няколко думи: артистична, позитивна, амбициозна, настоятелна, социална, упорита

Най-добрите думи, които са казвали за теб: Излъчваш позитивизъм

С какво се гордееш: Гордея се с това, което съм и съм го постигнала сама

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Нямам нищо освен телефона. 

Дата на напускане: 08.11.2017

Загубата понякога е най-голямата победа

Здравейте, аз съм Енджи Касабие – диетолог, работила съм с много световни звезди като Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун, Бритни Спиърс, Джейсън Стейтъм, Робърт де Ниро, Харисън Форд, Ева Лонгория. Аз съм си ливанска кръв, но побългарена.

Не мога да кажа, че съм възпитана консервативно, но пък си имам принципи, които следя. Баща ми не ни е научил да оценяваме хората с това какво имат, а с това какво са. Винаги ни е учил, че парите са нищо повече от една хартия, която се използва за купуване на неща, за да сме живи.

Пари, пари, пари. Трябват ми, за да си купя дрехи, за друго не ги ползвам. Дори като съм по пижама, обичам да изглеждам различно. Ако мога да спя с бижута, и това ще направя. Не ме питай защо – такава съм. Винаги съм мечтала да съм Пепеляшка, но без да ми падне обувката. Обичам да ми е приказно и блестящо.

В моята приказка вече има принц – Мистър Ливан 2014 и Мистър Свят 2015. Малко по малко ми се сбъдват мечтите, но при мен те не свършват, там е проблемът – алчна съм откъм мечтаене.

В Къщата нещото, което не мога да направя и не мога да си позволя, е да спя в една обща стая, заедно с други мъже, защото ще изляза разведена.

Аз съм си аз, където и да съм. Не обичам да се правя на друг. Не искам да съм една от тълпата, а да съм това, към което гледа тълпата.

Бих искала да спечеля и може би това е най-голямата приказка, която ще се случи в живота ми и нямам търпение!