Цветелин Иванов Маринов

Роден град:  Плевен

Образование:  Средно

Възраст:  39 години

Зодия:  Телец

Семейно положение: Неженен

Професия: 

Вредни навици: Да се храня по веднъж на ден

Хобита и интереси: Определено нямам

Опиши себе си с няколко думи: Добродушен, милосърден, скромен, отзивчив

Най-добрите думи, които са казвали за теб: Че съм прекалено добър и доверчив с околните

С какво се гордееш: Със семейството си 

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Нямам идея какво да изброя, смятам че ще мога да се приспособя с начина на живот в Къщата

Дата на напускане: 16.10.2017

В живота не е важно откъде си тръгнал и докъде ще стигнеш. Важното е да си щастлив по пътя.

Здравейте, казвам се Цветелин Маринов, по прякор Цуни. Занимавам се със земеделие от около 15 години и може да се каже, че съм един от най-крупните земеделци в района, но не обичам да се изтъквам.

Забърквали са името ми с Преслава, Елена Паришева, с няколко от фолк гилдията, но ние сме просто приятели и до там. Наричали са ме плейбой, но всъщност съм един нормален мъж. За мен любовта е голямо нещо, в момента просто съм влюбен в живота. Обичам живота, по живота съм по принцип... В купоните съм много силен, но големите, а не да седна да пия едно-две малки – не. Или не сядам, или сядам до сутринта. Във всяка компания мога да се включа. С бедните съм беден, а с богатите – богат. Може да съм с джип, може да съм с най-евтината кола, това не ме притеснява. Не мисля, че вещите са важни, купувам си дрехи и коли, но за собствено удоволствие, не за да се показвам.

В момента съм ерген. Любовта я чакам всеки един момент, дано да се появи. Кандидатки се намират – има набези, но те са по дискотеките. Такъв тип жени не ме интересуват. Известни, неизвестни – ясни са ми всички. Не ме е страх от златотърсачките, надушвам ги. Ако ѝ пусна нещо, например да отидем на почивка до Малдивите или Гърция и тя се съгласи, предполагам, че е златотърсачка. Трудничко е вече, толкова са хитри...

Обичам подредени жени, преценявам ги по обувките – ако са мръсни, знам, че няма да се получат нещата.

В отношенията си с хората съм доверчив и това е грешката ми. По-скоро имам повече приятелки в момента, отколкото приятели. Приятели няма, всичко е интереси.

В Къщата искам да се забавлявам и да ми е весело. Ще има жени, ще видим вътре какво ще стане – явно ми е писано да вляза точно в любовния сезон.