Маргарита Хранова

Роден град:  Сливен

Образование:  Полувисше музикално

Възраст:  65 години

Зодия:  Стрелец

Семейно положение: Омъжена

Професия: Поп певица

Вредни навици: Мисля, че нямам

Хобита и интереси: Плета на една кука, театър, музика

Опиши себе си с няколко думи: Добронамерена, справедлива, състрадателна

Най-добрите думи, които са казвали за теб: Че съм добър човек и че съм певица на световно ниво

С какво се гордееш: Със семейството си и с постиженията си на музикалната сцена

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Телефон, телевизор и часовник

Дата на напускане: 10.11.2017

Бъди верен на себе си!

Здравейте, аз съм Марги Хранова – певица, добра съпруга, готина майка и горда баба. На сцената професионално съм от 1971 г. – вече 46 години и, честно казано, минаха като един миг. И то защото "всички песни в този мой живот аз изпях с любов".

На сцената съм желязна, а в живота – точно обратното. Много съм емоционална. Дори се мразя..., чакай, че ще се разплача наистина. Понякога съм устата и изстрелвам фрази, за които след това съжaлявам и се извинявам на хората, но такъв е характерът ми. Обичам и да наставлявам, да давам съвети: "Докога ще те чакам да направиш еди-какво-си, направи го!"

Не ме притеснява това, че ще бъда най-възрастният участник във VIP Brother, това е само на години, в никакъв случай няма да им се дам на младите. Обичам да съм център на внимание, обичам да се смея, разказвам много вицове. Е, някои вицове не са много цензурни, но човек трябва да има чувство за хумор – това го спасява.

Страхотно ме изнервят флегматичните хора, като започнат да се влачат. Но и супер активните, които много говорят, също не ги понасям. Когато не се наспя, ставам много лоша. Когато съм гладна – също.

Мога да бъда и майката на Къщата, зависи от децата.