Алфредо Торес

Роден град:  Хавана, Куба

Образование:  Танцово изкуство

Възраст:  39 години

Зодия:  Скорпион

Семейно положение: Женен

Професия: Танцьор и хореограф

Вредни навици: Нямам такива

Хобита и интереси: Професионален бокс

Опиши себе си с няколко думи: Добър, сериозен, възпитан

Най-добрите думи, които са казвали за теб: Уникален

С какво се гордееш: С моя баща

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Танцово пространство, музика и хора

Дата на напускане: 30.10.2017

Напред и нагоре

Торес. Алфредо Торес. Всички в България ме познават като танцьор и хореограф. От 20 години до винаги. Животът в България върви много добре, много е интересен. Тук имам 5 деца, в Куба имам още 2. Всичко винаги е 6.

Хората ме познават като много забавен човек. Много съм позитивен, това е в кръвта ми. Баща ми е бил така, майка ми е така, ние сме така. Така сме родени, не сме виновни. Не съм лигльо, моят характер е сериозен. Аз съм много възпитан човек, не съм интригант, не играя роля. Много обичам да помагам на хората. Когато виждам някой, който няма самочувствие, му казвам "Ей, горе главата!". Рамене – изправени, и стъпки напред.

Нищо не може да ме изнерви. Единствено, ако човек има много самочувствие и е егоист – само това ме изнервя. И ако някой ми говори зад гърба и аз разбера, отивам да питам с нормална комуникация.

Влизам в Къщата на VIP Brother, за да видят хората как един човек може да бъде позитивен и спокоен. Аз не съм капризен, единственото, което малко ме притеснява, е, че на масата обичам да имам разстояние –от малък съм така. Искам разстояние наляво и надясно, и навсякъде. Ще си стоя гладен, може би. Надявам се да стане голям празник вътре в Къщата.