Александра Богданска

Роден град:  Благоевград

Образование:  Висше

Възраст:  23 години

Зодия:  Водолей

Семейно положение: Неомъжена

Професия: Модел, Тв водещ

Вредни навици: Нямам такива

Хобита и интереси: Обичам да редя пъзели, да решавам кръстословици и да се занимавам с креативни неща

Опиши себе си с няколко думи: Позитивна, дисциплинирана, добра

Най-добрите думи, които са казвали за теб: "Гордея се, че си моя дъщеря!"

С какво се гордееш: С начина, по който съм възпитана

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Вода, храна, четка за зъби 

Дата на напускане: 10.11.2017

Всичко в живота се връща, за да възстанови отново баланса. Сами пишем историята си.

Здравейте, аз съм Александра Богданска. Не мога да остана незабелязана, когато вляза в стая, защото всички поглеждат нагоре и казват: "Леле, ти защо си толкова висока?". Висока съм, защото съм модел. Спри да ме питаш! Освен модел, съм водещ и имам голям брой последователи в социалните медии (social media influencer). Модата е най-голямата ми страст. Обичам да съм пред камера, мисля, че и камерата ме обича. Много съм фотогенична, нали?

Избирали са ме за рекламно лице на различни продукти от Щатите, през Европа, та чак до Япония. Имам опит и в киното, застанах рамо до рамо с Мел Гибсън във филма "Непобедимите". Но като че ли съм най-известна в България като бившата на Даниел Петканов.

Даниел Петканов публично реши да ме злепостави в края на връзката ни и ми го върна по неочакван за мен начин, така че всички да могат да разберат колко невярна е Александра. Аз станах символ или може би еталон за изневяра. В началото ми беше трудно дори да излизам от къщи. Хората започваха да ме сочат "Ето я тази", хвърляха някакви картофи по мен. Най-добрата ми приятелка направи нещо, което ме нарани повече дори от постъпката на Даниел – обади ми се и каза: "Ало, Алекс, може ли да те помоля да си изтриеш всички снимки с мен от социалните мрежи, защото не искам славата, която ти се носи, да се прехвърли върху на мен". Все едно някой ме беше хванал за гърлото.

Влизам с цел да изчистя името си. Чувствам се, както преди да направя много страшна каскада. Сякаш се гмуркам в дълбокото, в необятното и не знам какво ще изплува.

Аз съм такава, каквато ме виждате. Истинска, неподправена, въобще нямам намерение да се правя на загадъчна, защото съм си отворена книга.