Динко Вълев

Роден град: гр. Ямбол

Образование:  Средно

Възраст: 30 години

Зодия:  Водолей

Семейно положение: неженен

Професия: Управител на фирма

Вредни навици: нямам

Хобита и интереси: Карам АТВ, ходя на лов

Опиши себе си с няколко думи: Сърцато момче

Най-добрите думи, които са казвали за теб: Уникален мъж

С какво се гордееш: С това, което съм постигнал в живота

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Телефон

Дата на напускане: 11.12.2017

На който не му понася, да се изнася!

Аз съм Динко от Ямбол. И хората ме познават като Динко от Ямбол. Не ме притеснява и не ми пука нито от ВИП-ове, нито от някакви напудрени, дето стъпват по жълтите павета. Това е държавата на Динко. Българите обичат мъжкарите.

Оказва се, че съм навсякъде, някаква харизма, не знам. Пред мен се обръща автобусът и започва да гори, Динко влиза вътре и започва да вади хората. Дете се дави в Тунджа, аз се хвърлям във водата, спасявам детето и Динко пак е лош. Връзвал съм бежанци, пак бих го направил. Слагал съм човек в багажника си, но и сега да ми се случи, пак го правя. Който минава правилата, той яде тръбата. Бях в много международни предавания, в много международни новини.

Тези хора, които ме сравняват с Бай Ганьо, нека първо да ме надминат и тогава да ме критикуват. Динко е свикнал да бъде ВИП. Това, че ходя в гората не означава, че Динко не ходи на някои лъскави места. Динко е бил на много лъскави места. Динко е бил на Миконос, Динко е бил на Тасос, Динко е бил на Марбела, Динко е бил в Чикаго... на много места. Ако съм глупав, няма да имам това.

Влизам в Къщата, защото ми е интересно, това предаване ме кефи. Динко не лъже. Big Brother... мисля, че ще станем комбина с него. Каквото каже, ще изпълнявам, щом съм се хванал на хорото, ще го играя. Сигурно много хора ще влязат с едно лице в Big Brother, а ще излязат с друго. Аз влизам такъв и такъв ще изляза. Това, че те си мислят, че са ВИП, не означава, че са ВИП. Джино – бившият победител във VIP Brother, няма грам пари. Джино е шофьор на камион, баща му също е шофьор на камион, и завлича жените си с пари. Бившата си жена – Дейна, Бианкалана е завлякъл с над 100 000 долара. И я пребивал системно. Според вас добър човек ли е? Просто играе голям театър. Обаче ако настъпи котето, ще го ухапе.

Влизам в Big Brother, защото трябва поне един нормален човек да има вътре. Аз ще бъда шефът на Къщата. Който не му понася да се изнася, има време.