Дебора

Роден град:  Видин

Образование:  Средно

Възраст: 26 години

Зодия:  Козирог

Семейно положение: Неомъжена

Професия: Певица

Вредни навици: Цигари

Хобита и интереси: 

Опиши себе си с няколко думи: Аз съм позитивна, искрена, нетърпелива, понякога импулсивна, избухлива на моменти. Мразя лъжата и не мога да търпя лицемерни хора около мен

Най-добрите думи, които са казвали за теб: Че съм добър и искрен човек

С какво се гордееш: С всичко, което съм постигнала до този момент в моя живот. Не се срамувам от нищо, което съм направила!

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Единственото нещо са цигарите

Дата на напускане: 22.11.2017

Винаги напред,никога назад!

Аз се казвам Дебора, а това е моето куче Бебс. Аз съм емоционална, красива, секси. Хората ме познават с една от най-известните ми песни, казва се "Буба лази". За голите клипове баба ми беше по-против.

Преди да стана певица, бях модел. Печелила съм доста конкурси, ставала съм Мис Видин, Мис Северозападна България. След конкурсите, в които участвах, се явих на конкурса Мис България, но там нищо не спечелих. След този прословут конкурс дойдох в София. Бяхме с една приятелка на плаж, вървим покрай басейна и казвам "пецка, пецка", а тя пита какво е това "пецка", казвам "пецка ми на краката", а тя "пари ли ти?".

Освен че пея, обожавам риалити форматите. Участвала съм в "Черешката на тортата". Станах доста разпознаваема, даже в моя квартал почти всички ме познават на пазара. Влязох в кухнята с 10-сантиметрови токчета, по къси дънки и се забавлявах от сърце.

В Къщата на Big Brother влизам най-вече да се забавлявам. Жените да внимават да не ми се правят на интересни, защото ще хвърчат екстеншъни. Не обичам да ми се правят на кифли, защото аз самата не съм такава и не обичам такъв тип поведение, а някой настъпи ли ме, може да го отнесе доста сериозно. Възможно е в Къщата на Big Brother да открия някое свястно момче, знае ли човек? А дали е свястно или не, то всички са свестни в началото, но после...

В Къщата ме притесняват някои от мисиите, които са примерно за знания, защото съм завършила преди повече от 10 години. И аз не знам всички държави! Важно е, според мен, да си добър, а не чак толкова интелектуален.