Джино Бианкалана

Роден град:  София

Образование:  Средно

Възраст: 34 години

Зодия:  Стрелец

Семейно положение: Разведен 

Професия: Собствен бизнес

Вредни навици: Нямам

Хобита и интереси: Пеене, мотори и коли (бързи скорости) 

Опиши себе си с няколко думи: Скромен, добре изглеждащ, не ВИП, обикновен човек

Най-добрите думи, които са казвали за теб: Че съм скромен

С какво се гордееш: Моето семейство 

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Няма такива

Дата на напускане: 12.04.2018

Every finish line is the beginning of a new race.

Аз съм Джино Бианкалана и съм победител във VIP Brother 2015. Не знаех къде влизам, нямах никаква представа. Просто бях стреснат дали тези хора ще ме приемат. Това, което ме дразнеше, беше Луна, разбира се. Смятам се за доста спокоен човек, но тя ме изкара извън нерви. Тя знаеше по какъв начин да ни натиска копчетата и да ни дразни. Аз – нормалното момче, показах себе си – справедлив, скромен и най-вече джентълмен. Не вярвах, че ще спечеля. Просто наистина беше като шок, когато спечелих. Не вярвах, но това ми промени живота в България.

Показах на всеки нормален човек, какъвто съм аз, че и те могат да застанат до ВИП-овете, и те могат да спечелят. Минаха вече две години, а хората още ме помнят, още ме познават, още ми се радват. Хората започнаха да ме свързват с всяка жена, с която съм се снимал. И то все красиви – манекенки, певици. Не мога да се оплача, но от една страна ми играе малко негативно. На мен ми се лепят жени с интерес, понеже съм известен, те затова искат да са около мен. Аз искам някоя да ме хареса заради това, което съм, не заради това, което имам.

Влизам, защото тези две години бяха много трудни за мен. Претърпях сериозна катастрофа, не се знаеше дали ще оживея, дали ще ходя. Наистина ми е писнало от болници, от доктори. Искам нови емоции.

Миналия сезон показах себе си и това ще покажа пак. Щом не съм се изложил преди, не вярвам да се изложа и сега. Нищо не се знае, може да се влюбя вътре. Аз съм винаги отворен за любов, така че... Аз съм по тъмните, така че ако има руса вътре, не се…

Винаги са ме харесвали. Във всичко в моя живот искам да съм победител. Един път победих, ако победя и втори път – добре дошло.