Зорница Линдарева

Роден град:  гр. София

Образование:  Висше (икономическо)

Възраст: 35 години

Зодия:  Телец

Семейно положение: Неомъжена

Професия: Модел, ТV проекти, семен бизнес

Вредни навици: 

Хобита и интереси: 

Опиши себе си с няколко думи: 

Най-добрите думи, които са казвали за теб: 

С какво се гордееш: Със семейството си, с това, че съм свалила 30 кг. С умението си да се уча

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Червило, гримове, спортен екип, токчета

Дата на напускане: 08.12.2017

Казвам се Зорница Линдарева, участвах във VIP Brother 2015. Влязох в Къщата със скандал, със залепен етикет – любовница, скандална и т.н. имах връзка със съпруга на Жени Калканджиева – Тачо, но това вече е в миналото. Като цяло провокирам повече негативна емоция у хората, появявайки се на екран.

Не харесвам образа си от първото ми участие във формата. Нямах позиция по нито един въпрос, това не е моята личност, това не съм аз. Блеснах с неадекватност, така да се каже. Много хора си мислеха, че имам проблем с алкохола, това не е така.

Дори не мога да кажа, че участието ми в първия VIP Brother е едно от най-полезните неща, а е най-полезното нещо, което съм имала през живота си. Деля живота си на преди и след участието ми във формата. Изключително полезно преживяване, нещо, което изгражда твоята личност и те променя изцяло. Когато излязох от Къщата, всички ми казваха, че нямам нищо общо с образа ми от екран и реалния такъв. Тогава разбрах, че имам проблем и съм се показала по възможно най-лошия начин. Затова искам да вляза сега, за да покажа поне малка част от това, което представлявам. Този път искам да играя играта.