Мариела Нордел

Роден град:  Плевен

Образование:  ПР и Стратегически комуникации, Право и Маркетинг

Възраст: 49

Зодия:  Рак

Семейно положение: щастливо разведена

Професия:  Консултант и ПР

Вредни навици: Ям много и ще се опитам да променя това във Big Brother; карам много бързо

Хобита и интереси:  Танци, готварство, пътешествия, запознанства с интересни личности

Опиши себе си с няколко думи: Енергия, ярка, креативна, жизнерадостна, анализатор

Най-добрите думи, които са казвали за теб: "Когато порасна, искам да бъда като теб!"

С какво се гордееш: Такъв идиот като мен успя да създаде и възпита най-прекрасното дете

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Библията и молитвеника ми; пяната за коса; сутиените ми

Дата на напускане: 04.12.2017

"Не е важно за кого си омъжена, а от кого си разведена"

Аз съм Мариела Нордел, кой друг?! Аз съм учила стратегическа информация, пиар и маркетинг и с това си изкарвам хляба. Живяла съм и съм работила почти на всички континенти, без Антарктида и Австралия. Въобще не се притеснявам дали трябва да говоря с някой политик в Лондон, със звезда в България или с продавач.

В България станах известна покрай едно кулинарно риалити, където правех всичките на луди, така че се надявам и тук да подклаждам огъня. Аз твърдо съм решена да вляза в Big Brother, така че вие ще видите един фелдфебел, който ще излезе генерал.

На Съквартирантите мога да кажа, че ще им направя живота вътре много, много забавен и труден. Аз винаги си пиша домашното, винаги проучвам противника и това е моята стратегическа карта. Успях да проуча по мои данни кой ще влезе вътре. Видях им силните, слабите места, разбрах им семействата, кой за кого е женен, с кого е разведен, любовници... А тази госпожа или госпожица (за Светлана Василева), я считам като слабо звено и отбелязах тук три други, с които тя би могла да влезе в скубане на коси, за да мога още в начален стадий да я елиминирам. Също за още един, за когото трябваше да искам информация от приятел, който навремето работеше в ЦРУ, така че това ще го използвам. До такова ниво аз работя с информацията.

Това тук (картата със Съквартирантите) е доказателство, че работя много сериозно и съм професионалист и тези хора много трябва да се притесняват от мен.