Петимата най-добри кандидати ще получат подкрепа от Специалното издание на ПРОМЯНАТА. Тя включва:

 

Начален капитал от 30 000 лв. за големия победител и по 10 000 лв. за още четирима финалисти. Това финансиране цели да помогне на финалистите да разработят устойчив бизнес модел и да популяризират своите инициативи.

За да помогне на финалистите да развият своят бизнес модел и да постигнат възможно най-голямо положително въздействие върху живота на децата, Reach for Change България ще осигури следната нефинансова подкрепа: обучения в Акселератора на ПРОМЯНАТА и индивидуални консултации в периода декември 2021 - юни 2022 г. Подкрепата ще е базирана на индивидуалните нужди на всяка от организациите.

Финалистите получават достъп до мрежата на ПРОМЯНАТА - корпоративни партньори (включително потенциални инвеститори, донори и други ключови контакти) и общността от социални предприемачи в програмите на Reach for Change в България и още 15 държави на 3 континента.

Финалистите ще получат следната медийна подкрепа от Нова Броудкастинг Груп, за да станат по-видими за бъдещи партньори, клиенти, дарители и доброволци:

  • ● Петимата ще участват в онлайн гласуване в периода 2-23 ноември, което ще определи кои трима финалисти да се борят за голямата награда. Онлайн гласуването е уникална възможност за получаване на голяма видимост и привличане на нови поддръжници и партньори. За да популяризира финалистите по време на гласуването, Нова Броудкастинг Груп организира интензивна медийна кампания, включваща заснемането на промо видеа за всеки от финалистите, а информацията за тях и дейностите им се разпространява в телевизионен ефир и в дигитални медийни канали на компанията.

  • ● Петимата финалисти ще получат рекламен пакет на стойност 30 000 лв., включващ излъчване на рекламен спот в телевизионен ефир в периода декември 2021 г. - юни 2022 г

  • ● Финалистите ще получат медийна подкрепа за отразяване на техните дейности в периода декември 2021 - юни 2022 г.

 

Изборът на победителя и финалистите ще премине през няколко етапа – четения от доброволци, подбор на най-добрите заявки от експерти, интервюта със служители на фондация Reach for Change и мениджъри от Нова Броудкастинг Груп, онлайн гласуване и представяне пред журитата на ПРОМЯНАТА.

Пълна информация за критериите и процеса на селекция, графика, правилата на конкурса и наградния фонд можете да намерите в Oбщите условия на ПРОМЯНАТА 2021.

За актуална информация за конкурса препоръчваме да следите страницата на ПРОМЯНАТА във Facebook