ПРАВИЛА ЗА ОНЛАЙН ГЛАСУВАНЕТО

1. Можете да гласувате само веднъж за един от финалистите до 23:59 часа на 2-ри декември 2021 г. За да гласувате за избрания финалист, трябва да отидете на неговия профил и да натиснете бутона “Гласувай”. В профилите на финалистите можете да влезете чрез лентата по-горе или чрез секция Финалисти.

2. Гласуването става чрез вашия Facebook профил. В нашата база данни се записват: вашият общодостъпен профил, електронна поща, рожден ден и местожителство, за кой кандидат сте гласували и в колко часа сте гласували. По този начин всеки човек може да гласува само веднъж, независимо дали го прави от различни компютри и/или различни браузъри.

3. Броят на гласовете, които са показани за всеки кандидат, невинаги се обновява в реално време. Броят на гласовете, който виждате на сайта, може да зависи и от други фактори - например настройките на браузъра, настройки на кеша и т.н. В този смисъл, посоченият брой на гласовете е ориентировъчен.

4. Нова Броудкастинг Груп и Фондация Reach for Change България си запазват правото да дисквалифицират кандидати или да прекратят гласуването, ако са налице основателни причини и подозрение за евентуална измама или ако е направен опит гласовете да бъдат манипулирани. Организаторите имат право да въведат алтернативен метод за избор по свое собствено усмотрение. Ако по някаква причина в системата за онлайн гласуване настъпи срив и тя не функционира нормално, гласуването може да бъде временно преустановено или да бъде задействан резервен план. Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change България си запазват правото да променят, отменят или временно да прекратят гласуването във всеки един момент.