Водещи

Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева са водещите на VIP Brother „Образцов дом”. Ники Кънчев води двата лайф епизода на предаването, а Алекс превежда зрителите през перипетиите в Къщата три пъти седмично в дейли епизодите.

За Ники Кънчев това е десетият сезон като водещ на риалити формата. „За мен воденето на VIP Brother е истинско удоволствие. Няма по-голямо предизвикателство от това да разговаряш едновременно с много и различни събеседници, с които накрая трябва да очертаете мини карта на България, където всички процеси в обществото се виждат като надлан. Аз не съм водещ - водещият във VIP Brother е Зрителят”, коментира Ники.

За Алекс това е третият сезон като водеща на шоуто. „Моята роля е малко по-различна и отговаря на профила ми на актриса. Аз съм Разказвача и превеждам зрителя през случващото се в Къщата, като му помагам да проследи историята. Защото VIP Brother е своеобразен сериал, в който характерите на героите и отношенията помежду им са най-интересното и важното, което си заслужава да се види. Идеята за соца е жестока и ще даде много ново съдържание”, заяви Алекс.