Валери Симеонов и Цветан Манчев

Валери Симеонов и Цветан Манчев са с № 4 в бюлетината. Кандидатурата им е издигната от КП „ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ – НФСБ, БДС „РАДИКАЛИ“ и БНДС „ЦЕЛОКУПНА БЪЛГАРИЯ“.

Валери Симеонов е роден 14 март 1955 г. в град Долни чифлик, област Варна. Съпредседател е на коалиция "Обединени патриоти". Вицепремиер по икономическата и демографската политика в третото правителство на Бойко Борисов. Синдикален лидер на КТ „Подкрепа“ и един от основателите на СДС – Бургас.

Заедно с Волен Сидеров е от създателите на политическа партия „Атака“. През ноември 2009 г. заедно с още 10 съветници, напуска партията.

На 17 май 2011 г. заедно с Валентин Касабов и Данчо Хаджиев учредява политическа партия „Национален фронт за спасение на България“ (НФСБ).

През 2014 г. и 2017 г. е избран за народен представител, съответно от листите на "Патриотичен фронт" и "Обединени патриоти". Председател е на ПГ на „Патриотичен фронт“ в 43-ото Народно събрание.

На 10 юни 2016 г., след седем години пауза, Валери Симеонов се среща с Волен Сидеров за сближаване на позициите. Споразумява се с лидерите на „Атака“ и ВМРО-БНД за обща кандидатура на трите партии за президентските избори през 2016 г.

На 4 май 2017 г. е избран за вицепремиер по икономическата и демографската политика в третото правителство на Бойко Борисов. На 16 ноември 2018 г., след 26 дни протести срещу него, Симеонов подава оставка, която е приета от премиера.

Цветан Манчев е председател на "БДС радикали". Той е медиатор и член на Атлантическия клуб. Завършил е Тракийския университет в Стара Загора.